Co do diety to chodze i licze kalorie ... staram sie troche cwiczyc, jak najwiecej chodzic. Ogolnie jem wszystko co zdrowe... wafle ryzowe, platki, jogurty, chleb razowy, twarozki bez cukru, owoce... Na zlosc robia mi tylko w sklepach- w kazdym jest regal z chipsami albo czyms podobnym...i nie zawsze potrafie odwrocic od nich wzrok A studia jak to studia
Hmm... raczej nie jem. Od czasu do czasu jakas salatka, ale to gdzies na miescie albo sam zrobie o ile mam wolny dzien. Ewentualnie kurczak z warzywami!
Pomogła: 11 razy Wiek: 34 Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 6046
Wysłany: Wto 11 Mar, 2008 18:49
a warzywa mają bardzo mało kalorii a dużo witamion , np, srednio w 100 gr, mrożonki jest ok, 30 kal. więc jak ugotujesz sobie taką 500gr. paczkę to masz 150 kal, a mozna tym sie porządnie najeśc , i mam nadzieję że nie zapominasz wypijać minimum 1,5l, wody niegazowanej :-D
Aaa... zapomnialem! Takie mrozonki od czasu do czasu jadam... ale najchetniej dodaje do tego ryz albo filet z kurczaka. Zupy sa tez chyba dobrym wyjsciem, bo maja niewiele kalorii Wode mam obok biurka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum