gufinka, :-D
zakupiłam xsenne i zobaczymy, ale przyznam że znowu mam napady głodu szczypta_cukru, cherbatki to piję zerwona cały czas i zieloną
na dodatek dopadły mnie jakieś bule koło serca mam nadzieje że przetrwam
betka z bólami w okolicahc serca nie ma zartów.. powinnas sie udac z tym do lekarza... moze da Tobie skierowanie...
pamietaj.. my tutaj walczymy nie tylko o szcupła sylwetke ale równiez o zdrowie... i nie mozemy o tym zapominac.. bo jesli organizm nam mowi ze cos jest nie tak.. to znaczy ze trzeba go skontrolowac przecie przez dietkowanie nie chcemy zaprzepascic tego co jest najwazniejsze w zyciu cy li zdrówka.. dietkowanie mam nam własnie pomagac w jego utrzymaniu
z tymi bulami to sama wyczytałam co mi jest to bardzo prawdopodobne że po spadku wagi poleciały mi elektrolity potas magnez więc muszę je uzupełnić do diety dołączyłam banana i musze jakieś witaminki dokupić w aptece
Witaj Betka...bo z tego co pamiętam i o ile pamięć mnie nie myli to sie nie znamy.
Widze że już niezły sukcesik masz za sobą..jeszcze troszke i metka będzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum