Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: shashua
Czw 08 Sty, 2009 14:37
Chcę schudnąć 7 kg :-)
Autor Wiadomość
malgosiaurban 
Czytelnik/podglądacz

Wysłany: Pią 11 Kwi, 2008 19:33   Chcę schudnąć 7 kg :-)

Witam! Na początek chciałabym się Wam przedstawić :mrgreen: Mam na imię Gosia i mam 15 lat, moim marzeniem jest schudnąć ok. 7 kg ;-) Mam 172 cm wzrostu i ważę 65 kg :-/ . Najbardziej wkurzają mnie uda :-x nie są takie złe ale jak dla mnie są zbyt grube ... chyba tak wyglądają bo są strasznie umięśnione nie chce mieć takich :cry: i jest na nich troche tłuszczyku :oops: Po pierwsze jestem w klasie sportowej-uprawiam koszykówkę od 4 lat, mam 2 wf dziennie i jakoś nie mogłam schudnąć(nie stosowałam nigdy żadnych diet). Na wakacje jade na obóz sportowy nad morze i chce jakoś wyglądać :-P Od 3 dni jem mniej kupiłam pełnoziarniste pieczywo piję wodę litrami i o 19 zjadam ostatni posiłek. Dzisiaj nie mogłam się powstrzymać i przed chwilą zjadłam troche pistacji(one są takie pyszne :blush: ) nie mogłam się im oprzeć :tongue: hehe :tongue: .Doradźcie mi co mogę jeszcze robić alby schudnąć te 7 kg do wakacji :cry: Pozdrawiam ;- )

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Pon 14 Kwi, 2008 12:28   

malgosiaurban, witaj na forum.Moim zdaniem powinnaś odstawić słodkie,fast fudy i gazowane napoje a waga powinna Ci ładnie spadać

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pon 14 Kwi, 2008 20:23   

malgosiaurban witaj na forumku i mam nadzieję, że już niedługo osiągniesz swój celtym bardziej, że ze sportem, żyjesz za pan brat

nadzwyczajna 
Dietowa szycha

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008 07:40   

malgosiaurban, witam wśród nas. Tu panuje rodzinna atomosferka i mocno się wspieramy :thumbsup:

shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 24 razy
Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008 11:08   

Witaj Małgosia :wave: zapraszamy do pisania ,będziemy wspierać i motywować ,i pisz,jak Ci idzie :wave:

netkaaa 
Nieśmiałek

Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008 18:01   

czesc Małgosia jak trenujesz tak duzo to waga poleci Ci na dół ze sama niebedziesz wiedziala kiedy:) ja jak cwiczylam ni trenowalam to waga leciala na dół,jedz mniej i wszystko bedzie okej:) pozdrawiam:)

natali94 
Pogromca fałdek

Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008 18:06   

Oł jes mam na forum prawie rówieśnicę! Żeby tylko pisała często i mowila jak leci u niej xD Gosia zagladaj czesto i mow jak ci idzie ;)

malgosiaurban 
Czytelnik/podglądacz

Wysłany: Pią 25 Kwi, 2008 18:14   

Hej WSZYSTKIM!!! :grin: Długo nie pisałam bo tak naprawdę nie było o czym pisać :tongue: Ale w końcu się zmotywowałam i piszę :blush: Narazie jestem z siebie bardzooooo zadowolona, wcześniej jadłam słodycze, bułki słodkie, fast foody i inne "złe" jedzonka :tongue: a teraz mija już może 2 tydzień i nie zjadłam prawie żadnego cukierka, białego pieczywa nie jem wcale :grin: Tylko jedno ... nie mam na razie wagi aby móc się zważyć :tongue: wiem że to głupie ale tak jest miałam remont łazienki i stara waga wylądowała w koszu a nowej nikt nie ma czasu kupić :tongue: Pa Pa :wave:

shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 24 razy
Wysłany: Nie 27 Kwi, 2008 09:12   

w tych czasach,to żaden problem,(chyba że kaskowy,co się zdarza),bo wagi są wszędzie,do wyboru ikoloru,na pewno cos sobie kupisz,nawet na allegro,też są fajne nasza Nadzwyczajna kupiła bardzo fajną elektroniczną właśnie na allegro

i wielkie brawka ,postanowienia masz sliczne i gratulacje ,że sie ich trzymasz,więc efekty na pewno będą !
powodzenia! :thumbsup: pisz,jak Ci idzie :wave:

szczypta_cukru 
Dietowa szycha

Wysłany: Nie 27 Kwi, 2008 12:10   

ja bym chciała w miare tanio kupic wage ale jednoczesnie dobrą.. polecicie mi cos?

becia 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 12 razy
Wysłany: Nie 27 Kwi, 2008 12:39   

szczypta_cukru napisał/a:
ja bym chciała w miare tanio kupic wage ale jednoczesnie dobrą..

no i najlepiej taką co by kilogramów ubywało :lol: :grin:

a tak poważnie to ja mam kupioną w selgrosie za niecałe chyba 30-40 zł. dokładnie nie pamietam , ale jest taka prosta bez bajerów ale elektroniczna bo wtedy jest dokładniejsza :-D

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Pon 28 Kwi, 2008 10:27   

malgosiaurban, świetnie Ci idzie pisz do nas częsciej :wave: :wave: :wave:

szczypta_cukru 
Dietowa szycha

Wysłany: Pon 28 Kwi, 2008 21:42   

becia to moze sie skuszę ;-) do tej pory sie wazyłam u kolezanki... przynajmniej mnie kusi zeby codziennie na niej stawac bo fizycznie jej nie mam :grin:

becia 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 12 razy
Wysłany: Czw 01 Maj, 2008 14:17   

szczypta_cukru, ja nie wyobrażam sobie dietkowania bez wgi, jak mi baterie siądą to już mnie szlag trafia :evil: jak mam ją w domu i codziennie się ważę to przynajmniej mam nad sobą kontrolę :lol:

szczypta_cukru 
Dietowa szycha

Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 11:02   

becia no niby tak.. ale czasami takie ciagle wazenie dziala deprymujco... bo tu raptem po kolejnych dwoch dniach dietki... 0,3 kg wiecej np ;-)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi