Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Czw 31 Lip, 2008 09:42
tibby, Ty nie masz się co wstydzić tylko coś z tym zrobić i wierzę,że z naszą pomocą a przede wszystkim wielkim wsparciem Ci się to uda A swoją drogą ładny ten Twój suwaczek
nawet nie wiecie jak się cieszę po prostu zawsze myślałam, że strasznie muszę się głodzić żeby cokolwiek osiągnąć a tu proszę - miło i przyjemnie i jeszcze z jakim efektem.
2kg w cztery dni to nie jest strasznie radykalny spadek. Chyba odpowiedni, co? Następne ważenie w niedzielę. Liczę na ponowny spadek
Dziś byłam na kolejnych zajęciach z prawa jazdy... Oj jak gorąco było w drodze tam. Tramwaje są ogromnym nieszczęściem w te upały. Nie miałam nawet wody ze sobą Szczęście, że musiałam się przesiadać dwa razy, to ten LEKKI wiaterek mi coś dał.
Reanimowałam dziś fantoma (ratownik kazał mi udawać, że to mój narzeczony - aż mi się przykro zrobiło ). Szło mi super. Nawet mi się pan Grześ pytał czy nie miałam jakiegoś kursu z pierwszej pomocy, bo wszystko robiłam SUPER
Do tego wszystkiego przyszła paczka do mnie z zamawianymi w Avonie kosmetykami :) Uwielbiam te dni, kiedy mogę pojeździć po mieście i porozwozić te rzeczy klientkom. Nie siedzę w domu i nie nudzę się przynajmniej, a to powoduje, że nie myślę o jedzeniu.
Oparłam się namowom mamy na lody Wczoraj i dziś. Jestem z siebie dumna.
A teraz odświeżona (bo po ochładzającym prysznicu) i po skocztowaniu deseru w postaci nektarynki siedzę sobie spoojnie przed komputerkiem i flirtuję na gadu z moim narzeczonym
Jutro wybieramy się do kina - ale nie śmiejcie się - na KUNG FU PANDĘ. Oboje lubimy bajki i uznaliśmy, że czas się wybrać na jakąś.
pozdrawiam. jadłospis swój przedstawię później.
buziaki
KOLACJA:
miseczka płatków kukurydzianych z mlekiem 1,5%
woda, woda, woda
nektarynka
dwie pełnoziarniste skibeczki chleba z białym serem i ketchupem
końcówka jogurtu
No i to by było na tyle.
Wiem, że na kolację już nie powinnam tyle jeść. Jutro się poprawię. Rozłożę te posiłki bardziej równomiernie.
Muszę też podskoczyć niedługo do Biedronki po moje płatki bo mam końcówkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum