Wysłany: Sro 23 Lip, 2008 08:19 mam do zgubienia 5 kg
Witam, do zrzucenia mam 5 kg.
Zacznę może od tego: kiedy zaszłam w pierwszą ciąze ważyłam 58 kg, przytyłam 15 kg i niestety zostało mi 5 kg . waga wciąż się taka utrzymywała,a później zaszłam w drugą ciąże i ważyłam 63 kg, przytyłam13 kg, do tej pory prawie wszystko mi zleciało, bo waże 63,8 ale brzuch mi nadal streczy, myślę że to zostala naciagnieta skóra przez brzuszek. wiem że jedynym wyjściem są ćwczenia ale ja jakoś nigdy nie mam na to czasu- przy dwojce małych dzieci, wieczorem sił brak
jednak od wczpraj postanwiłam to zmienić: nie będę jadła słodyczy ( a bardzo je pochłaniałam ), będę ćwiczyć ( fajne ćwiczonka znlazłam na necie, tylko wymagają konsekwencji bo trzeba robić je codziennie przez 4 tyg. )jeść kolację najpóźniej po 18, kupiłam sobie jeszcze dodatkowo spalcz tłuszczu antycelllitusowy w kremie ibędę się nim smarować.
Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1710 Skąd: Wrocław
Wysłany: Sro 23 Lip, 2008 09:22
candynka, no to teraz do roboty I mam prośbę, mogłabyś w dziale fitnes zdaje się tam gdzie jest wątek o kosmetykach napisać co za cudo kupiłaś? Bo ja się też smaruję i ciekawa jestem może tego jeszcze nie przerabiałam
wiesz co, w sumie nie myślałam o zmianie diety chcę zobaczyc czy będą efekty tylko po ćwiczonkach, kolacja najpóźniej do 18 i brak słodyczy. To była moja zmora, dosłownie jadłam je jak opętana codziennie wiem że będzie mi ciężko,ale pozostaje dalej przy tym jedzonku co jadłam
dobra muszę już uciekać, obowiązki wzywają i nie wiem czy jeszcze zdołam dzisiaj się odezwać, bo po południu wyjeżdżam na tydzień, więc nie będę zaglądać.
pa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum