Witajcie babeczki,dawno mnie tu nie było,ale ostatnio jestem taka zabiegana że na nic nie mam czasu a z moim odchudzaniem kiepsko ni c nie robię w tym kierunku.
jednak przestałam ćwiczyć, nie wiem jak wrócę do pracy ( czyli od 01.09 ) to może się coś ruszy, bo nie będę pewnie miała czasu zjeść i w ogóle.
Mam nadzieję ,że jak mi się w końcu ustabilizuje moja sytuacja ze studiami to w końcu będę mogła pomyśleć o sobie i mniej stresu będzie,więć i znajdzie się czas na jakieś ćiwczonka
Pozdrawiam
candynka, no to czekaj spokojnie a ja trzymam kciuki żeby się wszystko poukładało
dzięki, trzymaj i nie puszczaj aż do 30.09, hehe
Anja napisał/a:
candynka, no to zaglądaj do nas częściej bo u nas tak milutko,fajnie...
Mam nadzieję,że do dietki wrócisz
postram się jak najczęściej zaglądać,a że miło jest to już się przekonałam mimo to że tu tak krótko jestem, co do dietki to też mam nadzieję, ze wrócę.
trzymajcie się
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 21:18
cadynko wszystkiego Najlepszego w Dniu Urodzin ,żeby Ci się wszystkie marzenia spełniły ,nie tylko te dietkowe , i żebyś doszła do celu zdrowo ,szczęśliwie i skutecznie
Hej, dziękuje kobietki za życzonka urodzinowe
Wiecie co, niby schudłam tylko nie wiem, czy tak naprawdę, codziennie rano wstaję na wagę i jest 62,00 a po południu zawsze 62 z hakiem czyli w końcu nie wiem czy schudłam. pewnie to dodatkowe kilogramy po jedzeniu dodają tą wagę z "hakiem" i teraz nie wiem czy mam zmienić sobie suwaczek. jak myślicie?
dodam, że kolacji nie jadam i w sumie codzienie zjadam 3-4 posiłki, może to przyczyniło się do tego że schudlam.
Pomogła: 6 razy Wiek: 36 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 2735 Skąd: Wrocław
Wysłany: Pon 25 Sie, 2008 11:26
candynka, Przecież w ciągu dnia jesteś ubrana no i jesz! To jak masz ważyc tyle co rano???? Ja też codziennie się ważę ale to w celach obserwacyjnych i tylko ranoooo. Do wieczora możesz mieć i 3 kg więcej. Tak więcej miłej zmiany suwaczka i gratulacje
candynko, z tego co czytałam, to najlepiej jest się ważyć RANO tuż PO przebudzeniu się i PO oddaniu porannego moczu (bądź innych fizjologicznych potrzeb). Wtedy nasza waga jest jak najbardziej prawidłowa.
Pozdrawiam i gratuluję zmiany suwaczka
Ostatnio zmieniony przez tibby Sro 27 Sie, 2008 09:13, w całości zmieniany 1 raz
dziękuję kobietki, to tylko 2 kg ale jak już cieszy
od poniedziałku do pracy ( po rocznym urlopie wychowawczym )i mam nadzieję, że szybciej uda mi się zrzucić te kg.
papa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum