Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
mam do zgubienia 5 kg
Autor Wiadomość
Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Pon 04 Sie, 2008 16:35   

candynka, witam cię pourlopowo i zaglądaj do nas częściej

candynka 
Początkujący odchudzacz

Wysłany: Wto 05 Sie, 2008 10:32   

Witam, wczoraj nie miałam jakoś siły zajrzeć i wogóle nie siedziałam wieczorkiem na necie, tylko tak przejrzałam co słychać. mała śpi a ja się biorę za ćwiczenia, bo wczoraj sobie odupsciłam :oops: jakoś nie miałam natchnienia i czułam zmęczenie.
Anusiak napisał/a:
zaglądaj do nas częściej

postaram się zaglądac tak często jak tylko będę mogła ;-)
laski, a co myślicie o wspomagaczach takich jak tabletki przy odchudzaniu? warto w nie zainwestować? nie ma po nich efektu jojo? kurcze bo myślałam troche o tym i nie wiem czy się nie skusić na to :hmmm: żeby szybciej schudnąć.
wypowiedzcie się coś na ten temat, pilss

gufinka 
Dietowa szycha

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Wto 05 Sie, 2008 11:08   

candynka napisał/a:
co myślicie o wspomagaczach takich jak tabletki przy odchudzaniu

Myślę, że tutaj raczej dziewczyny są sceptycznie nastawione do takich eksperymentów i każda ci powie że to niezdrowe a jojo faktycznie może wystąpić i stado skutków ubocznych. Wg mnie te tabletki działają jak placebo, chyba, że takie przepisane przez lekarza w celu zmniejszenia apetytu ale to dla osób naprawdę bardzo otyłych żeby skurczyły sobie żołądek. A pijesz herbatkę zieloną i czerwoną? To jest świetne ponoć choć mi jest trudno :sick: A tak poza tym kochana Ty masz 4 kg przed sobą więc nie przesadzaj, co poniektóre tu mają 40!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:clap: :clap: :clap:

Chyba jadę na parę dni nad morze tylko nie wiem gdzie i kiepsko z miejscami :yikes: Marzy mi się Darłówko, tam jest rodzinka moja teraz, ale chciałam do Świnoujścia, może Międzyzdroje??? :hmmm: Ach...morze..... :love: :love: :love:

Viva Italia!!!

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Wto 05 Sie, 2008 11:12   

gufinka, ja jadę do Władysławowa ale dopiero z 13 na 14 sierpnia-jedz z nami :clap: :clap: :clap:

gufinka 
Dietowa szycha

Wysłany: Wto 05 Sie, 2008 11:16   

Anja, no ja też 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekaj zobaczę na mapie jak to wygląda :grin:

Viva Italia!!!

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Wto 05 Sie, 2008 11:19   

gufinka, łe no ale by czaderskobyło jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :clap: :clap: :clap:

candynka 
Początkujący odchudzacz

Wysłany: Pią 08 Sie, 2008 09:22   

Witajcie :wave:
gufinka napisał/a:
A pijesz herbatkę zieloną i czerwoną?

w życiu żadnej nie piłam :yikes: a co nie smakkują?
gufinka napisał/a:
A tak poza tym kochana Ty masz 4 kg przed sobą więc nie przesadzaj, co poniektóre tu mają 40!

zgadza się to nie wiele w prównaniu z innymi kg ale mi jest mimo to i tak to cięzko zgubić a na dodatek stracilam motywację i już nie ćwiczę drugi dzień :cry: jak to zwalczyć?
a czy wy stosujecie jakieś diety, bo np, ty gufinka straciłaś już 10 kg od maja, tak?
jak ty to robisz? i reszta was, kobietki? bo ja nie wiem jak mam schudnąc, chyba jednak będę musiała przejść na jakąś dietkę :roll:

gufinka 
Dietowa szycha

Wysłany: Pią 08 Sie, 2008 21:37   

No u mnie tylko Montignac działa. Teraz trochę oszukany bo nie do każdego posiłku dodaję warzywa a trzeba i czasem za dużo owoców ale sezon :whistle: i jakoś idzie. Na mnie działa tylko i wyłącznie dieta niskowęlowodanowa, tylko wtedy nie mam ochoty na słodycze i mniej jem :clap: Ale dieta, ćwiczenia...to nie jest takie proste, trzeba czasem przełomu generalnego, jakiegoś boźca giganta i całkowitej zmiany myślenia i podejścia do diety - żeby to zostało stylem życia na długie lata tylko bez takiego ograniczania jak w fazie odchudzania. Ja stanę na głowie żeby nie wrócić do starych koszmarnych nawyków :clap2: Może to jeszcze nie ten czas u Ciebie ale 4 kg to wystarczy zmienić niektóre przyzwyczajenia i wystarczy!!!

Viva Italia!!!

candynka 
Początkujący odchudzacz

Wysłany: Sob 09 Sie, 2008 12:05   

gufinka napisał/a:
ale 4 kg to wystarczy zmienić niektóre przyzwyczajenia i wystarczy!!!

może i tak, ale chyba jednak wrócę do ćwiczeń, ale to już po weselu, bo chyba jednak one dają efekty, może rzeczywiście dopiero po tych 4 tyg. będzie widać rezulataty. a i poczytałam jeszcze na necie, jak laski piszą że po ćwiczeniach brzuh spada i trochę na nowo nabrałam motywacji :-P tylko ciekawe na jak długo :mrgreen:
gufinka napisał/a:
Ale dieta, ćwiczenia...to nie jest takie proste, trzeba czasem przełomu generalnego, jakiegoś boźca giganta i całkowitej zmiany myślenia i podejścia do diety - żeby to zostało stylem życia na długie lata

własnie, ja bym bardzo chciała żeby te ćwiczenia wykonywac później po odchudzaniu, chociaż 2 razy w tyg. ale nie wiem czy dam radę :hmmm:

gufinka 
Dietowa szycha

Wysłany: Sob 09 Sie, 2008 12:13   

candynka, ja chodzę na fitness 2x tyg. i nawet to mi się nudziło po jakimś czasie a teraz czuję że nie będę już mogla bez nich żyć - mówię Ci jak już coś zaskoczy na wszystkich frontach to na amen :grin: Poza tym mam tam instruktorkę którą ubóstwiam aż dziewczyny sobie pewnie myślą nie wiadomo co :crazy: ale co mi tam. Ona jest boska, kocha to co robi i jest w tym genialna. Najlepsza we Wrocku. Teraz tylko do Niej chodzę i nawet jak mdleję to ćwiczę dalej :strong: :dumbells: :strong: I tak kombinuję żeby od września chodzić 3x tyg. :evil:

Viva Italia!!!

candynka 
Początkujący odchudzacz

Wysłany: Sob 09 Sie, 2008 12:30   

gufinka napisał/a:
ja chodzę na fitness 2x tyg

ja niestety mieszkam w małej miejscowości i nie ma aż tak za bardzo tyle możliwości co ty,ale może od września skuszę się na aerobik, jak znajdę czas, bo to jednak będzie praca, dom i dzieci :crazy:
ja juz się pożegnam bo na 16 ślub w kosciele no i weselicho :clap:
pa

Kid_SiSter 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Sob 09 Sie, 2008 18:05   

Wow, wesele! Zazdroszczę, bo uwielbiam takie "imprezy"... ;-) Miłej zabawy!

Kluseczka 
Pogromca fałdek

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sob 09 Sie, 2008 22:20   

I potańczyć można. I schudnąć :mrgreen:

candynka 
Początkujący odchudzacz

Wysłany: Nie 10 Sie, 2008 11:18   

Hej, już po weselu, ale się wybawiłam, na maxa, już dawno na takiej imprezce nie byliśmy :lol: tak się wyskakałam, wytańczyłam, że dzisiaj chyba mam zakwasy bo nie mogę chodzić :crazy: szok, non stpo tańce, a do tego nie jadłam mimo tych wszystkich pyszność a to dlatego że mi się nie chciało jesć, nie czułam jakiejś takiej potrzeby. w sumie to zjdałam obiadek o 17:30, a potem dopiero ok 1 zgłodniałam i zjadłam malusienkiego goląbka bez kapusty i pałeczke i przyzanm że skusiłam się na 2 kawałki ciacha :blush: ale to jest wszystko co zjadłam na weselu i dzisiaj się ważyłam, waga taka sama :clap:
Poźniej idziemy na poprawiny ale już z naszymi pociechami :mrgreen: teraz mała śpi, więc jak się obudzi to pojdziemy.
aaaaaaa nie wiem czy dam rade jutro wrócić do ćwiczeń bo tak mnie strasznie nogi bolą :-/
pa

nadzwyczajna 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 10 Sie, 2008 14:17   

candynka napisał/a:
tak mnie strasznie nogi bolą

Tańce lepsze niż jakieś ćwiczenia. Tyle godzin tańca to jak tyle godzin aerobiku :clap2: :clap2:

Kolejny początek długiej drogi... ważne, by dojść do celu!!

Odpowiedz do tematu