tak się sklada że jeszcze do końca sierpnia 2008 jestem na urlopie wychowaczym,a od września do pracy moja córeczka ma rok i 5 m-cy i tak właśnie ciężko mi po tej ciązy zgubić kilogramy a ogólnie jade do naszego domku nad jeziorkiem
a tak na marginesie, bardzo sympatycznie się z toba rozmawia
Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1710 Skąd: Wrocław
Wysłany: Sro 23 Lip, 2008 10:56
candynka napisał/a:
ogólnie jade do naszego domku nad jeziorkiem
bosko!!!!!! Mnie zachodniopomorskie kojarzy sięgłównie z Darłówkiem gdzie co roku jeździłam na wakcje do babci och.........kocham Darłówko Ale nad jeziorkiem też lubię i w ogóle wszędzie byle poza Wrocławiem
candynka napisał/a:
bardzo sympatycznie się z toba rozmawia
Dzięki ale to pozory z czasem robię się wredna
Fajnie że masz taką małą niunię, ja sobie czasem tak myślę...ale nie ma z kim
babeczki witajcie, jestem dzisiaj chwilowo, przyjechaliśmy do domku bo jutro chcemy pojechać nad morze,więc zaraz uciekam przygotowac wszytskie rzeczy.
Dzisiaj zaczełam odczuwać skutki ćwiczeń, bo trochę mięsnie mnie bolą a to dopiero 4 dzień najbardziej bolą mnie mięsnie brzucha, ale chyba sobie jeszcze dzisiaj zrobie drugą serie ćwiczeń bo zjadłam kolacje po 18 i czuje że trzeba to zgubić tylko nie wiem czy dam rade.
gufinka, czy ty jak się smarowałaś tym serum antycellulitusowym to nogi cię wręcz piekły? bo ja mam takie uczucie. wydaje mi się że jak mniej nałoże tego kremu to tak nie grzeje.
Wysłany: Sob 26 Lip, 2008 11:07
candynka napisał/a:
czy ty jak się smarowałaś tym serum antycellulitusowym to nogi cię wręcz piekły
Tak mnie piekły, że zasuwałam z powrotem pod zimny prysznic Ale na zimę będzie idealny Teraz kupiłam sobie serum drenujące Ziaja takie czarne, zobaczymy
Hello, wróciłam już z "urlopowania" bo pogoda się zepsuła a i troszkę już mi się tęskniło za domkiem.
Ja już schudłam 1 kg, ale wydaje mi się że brzuch mam nadal taki sam, tylko może jest tak jakby troszkę więcej umięsniony niż taki zwiasający, kurcze nie wiem, a tu w sobote wesele a brzuchol będzie dalej sterczał.
odezwe się wieczorkiem, teraz muszę wszystko wypakować, jak jak tego nie nawidzę
Wysłany: Pon 04 Sie, 2008 11:18
candynka, witamy z powrotem Na brzuch poszukaj sobie dietki specjalnej, tam zobaczysz co można jeść a czego unikać (warzywa strączkowe, smażone,napoje gazowane itd...wiadomo) a skoro ty się wypakowujesz to ja też do roboty się biorę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum