Wysłany: Nie 18 Mar, 2007 07:33 Ciągle tracę kilogramy a one wciąż wracają! Jestem załamana!
Jeszcze tydzień temu miałam figurkę o jakiej marzyłam. Czułam się cudownie w swoim ciele, cieszyłam się życiem i wogóle było świetnie. No ale oczywiście parę razy nie policzyłam pochłoniętych kalorii i teraz siedzę przed kompem, nie chce mi się nawet z domu wychodzić. Czuję się tłusta i mam wrażenie że nie odzyskam kontroli nad swoją wagą
asica130, może po prostu powinnaś zmienić sposób odżywiania. Ja też walczyłam z takim problemem. Ale znalazłam wyjście dobre dla siebie - Dieta Montignaca. Może i Ty spróbujesz? W moim podpisie znajdziesz link do forum tej diety. Są tam osoby, które na pewno Cię wesprą, bo znają ten problem. Udzielą fachowej pomocy. Ale też pogadają i zmotywują. Zapraszam!
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7205
Wysłany: Sro 16 Kwi, 2008 09:15
kared ,a co to za konkurencję nam tu robisz? tutaj dziewczyny znajdują wystarczające wsparcie i motywację ! widzę ,że schudłaś 6kg u siebie na forum ,a ja u nas 49 kg,pogadamy o motywacji??????????????
shashua, nadzwyczajna możecie być spokojnie ja się stąd nigdzie nie ruszę bo mi tu z Wami dorze i mam wszystko czego mi potrzeba do wali z kilogramami.
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7205
Wysłany: Sro 16 Kwi, 2008 09:53
miło Anusiaku,ale to chodzi o co innego ,nie wiem ,czy znów nie to samo,co wprzypadku jazzsnokerki ,pogrzebię w regulaminie ,czy to aby dozwolone bo wątpię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum