Wysłany: Sob 21 Lip, 2007 11:21 Dwie propozycje
Mam dwie propozycje mające na celu uzupełnienie oferty portalu. Po pierwsze nie znalazłam diety dla kobiet w ciązy i karmiących. W obu przypadkach nie mam na myśli restrykcyjnych diet odchudzających, ale takie, które pomoga w racjonalnym odżywianiu i nienagromadzeniu zbędnej tkanki tłuszczowej. Sama lada moment stane sie mamą karmiącą i wiem jak trudno jest opracować zbilansowaną, zdrową diete, która dodatkowo pomoże wrócic do poprzedniej sylwetki. Wszelkie internetowe propozycje są zupełnie nietrafione, bo młode mamy muszą wystrzegać sie wielu warzyw i owoców, nabial jeść w niewielkich ilościach, słowem zrezygnować ze wszystkiego co mogłoby zaszkodzić maluszkowi.
Druga kwestia. Większośc osób na forum korzysta z zagranicznych portali ściagając tzw suwaczki. Może stworzylibyscie jakąś własną propozycję i rodzaj dzienniczka gdzie można by go sprawnie aktualizować? Podpowiadam że na vitalia.pl coś takiego istnieje.
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 09 Lut 2007 Posty: 1457
Wysłany: Sob 21 Lip, 2007 12:04
Moim zdaniem super pomysly!
Faktycznie powinien powstac dzial kobiet ktora chca zrzucic kilogramy po ciazy plus kilka tematow czyli wlasnie jaka dieta dla kobiet karmiacych, jakie cwiczenia.
Na pewno w koncu trafia tutaj osoby, ktore beda mogly sie podzielic swoim doswiadczeniem z innymi.
Majeczko mieliśmy już taki dział ale nikt nie chciał tam pisać postów.
Oczywiście jeżeli już jest taka potrzeba to stworzę go ponownie.
Odnośnie suwaczków, to mamy w planach ale wiąże się to z dość dużym wydatkiem finansowym (napisanie skryptu). Dlatego, na pewno pojawią się suwaczki, ale jeszcze nie teraz
Wysłany: Pon 23 Lip, 2007 20:16
dziękuje za odpowiedź.
Sugestia co do diet dla przyszłych i młodych mamus wynika z tego, ze reklamujecie się na babskim Forum. ja trafiłam do was z tamtej strony i jeżeli bedzie takich dziewczyn więcej to taki dział moze sie sprawdzić :-D
Na suwaczek cierpliwie poczekam. Znam sie troche na tworzeniu stron więc wiem ze wydatki moga być spore
powodzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum