Dzięki wam, waszym porada moja waga zmniejszyla sie o 3kg !!!!!!!!!! od Czwartku myśle że to dobry wynik bardzo dobrze sie czuje :D w sumie jem rano a po poludniu tylko jakies owoce :D i dobrze mi z tym oczywiscie ograniczam kcal do 2000:D Pozdrawiam Dziewczyny :*
co zjadam hmm..na sniadanie Graham:Sałata,ogórek,pomidor,serek (nie wszystko na raz:D) a pozniej arbuza banany no chyba ze mam zrobi zupke to zjem ale zadnego miesa nic SŁODYCZY 000000000000 !!! :D Wode okolo 2l dziennie no i oczywiscie co 2 dzien Ćwicze 2h :)
hehe dziekuje :D Motywują mnie kolezanki z klasy no i Oczywiscie Wy :D :)) BArdzo za to dziekuje wlasnie szukalem ostratnio dietetyka w Zielonej Górze ale niestety nie znalazlem najblizej jest w Poznaniu;/
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7205
Wysłany: Wto 24 Cze, 2008 19:01
bardzo ładnie Ci idzie,ale od czasu do czasu pozwól sobie na jakieś mięsko-np gotowane udko bez skórki albo wędlinke -filet z indyka-chude to i spokojnie możesz na chlebek położyc -ale idzie Ci świetnie,tak trzymaj
Jakos daje rade jak chodzilem na treningi tyle mialem to mowie czemu w domu tak nie moge i tak jest :D
shashua, Wiesz powiem Ci ze nieraz mam chęć ogromną skąsnąć sobie cos dobrego :D ale mowie sobie nie i nie jem :D a po za tym nie potrzebuje narazie duzo witami bo sa wakacje i nie musze myslec wiec wiadomo o co chodzi :) Pozdrawiam
Orzeu, brawa się należą.! Ale i nagana. ;)) Napisałeś, że na śniadanie jesz Graham:Sałata,ogórek,pomidor,serek , później owoce i zdarzy się, że zjesz zupę. Twoja dieta jest cieniutka. Powinieneś jeść 5 posiłków dziennie w odstępie 3h. Chudniesz szybko, ale to jak na razie minus. Zdrowe chudnięcie polega na zrzucaniu tygodniowo 0,5 - 1 kg. Musisz urozmaicić swoją dietę gotowanym mięsem, różnymi sałatkami, omletami z warzywami. No i polecam zieloną herbatkę. ;))
Jestem po 2 dniowej przerwie bylem na wyjezdzie z Tata i nie mialemn jak podgladac Forum a więc tak waze w tej chwili 84,6kg a jadłem normalnie kebaba,w barze jakiegos schabowego itd i jakos normalnie sproboje cos zrobic z ta dieta ale mi pasuje dobrze sie czuje :) Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum