Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7205
Wysłany: Nie 03 Cze, 2007 20:59
ale marzenia trzeba realizować-próbować z całej siły-bo wiele zależy od nas,np.nauka,to jak pracujemy,jakimi jesteśmy ludzmi- grunt to motywacja ,prawda? :-D
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7205
Wysłany: Pon 25 Cze, 2007 08:41
to może jeszcze nie jest sukces pełny i skończony, ale jakiś tam nazwijmy to sukcesik:
przechodziłam koło urzędu ze swego marszu,ze słuchawkami na uszach, nie słysząc dookoła siebie nic,2 znajomych :kobieta i facet,rozmawiali o mnie
-widzi pan (kobieta) co ona ze sobą zrobiła -rany boskie ,cały urząd o niej gada
-pani (facet) ,ale widzi pani jak ona gania co rano?
a potem przyjechał do nas i odraportował wszystko ,bo nie wytrzymał
ludzie zauważają to ,jak bardzo się zmieniłam, i ile wysiłku w to wkładam ... i to obcy...,znający mnie tylko z widzenia ....
czyli jakiś sukcesik jest-ale do końca jeszcze długa droga..
Wiek: 30 Dołączyła: 14 Sie 2007 Posty: 165 Skąd: Szczecin
Wysłany: Sob 15 Wrz, 2007 01:01
Kobitki moim sukcesem na dzien dzisiejszy jest godzina i ze jeszce o 2.00 w nocy nie spie.tak codziennie klade sie o 22.30 . dzisiaj siedzimy z moim lubym i cieszymy sie z krolika hehe !!!
Witam wszystkich:)
Jestem tu nowa, ale podoba mi sie bardzo. Ogromne gratulacje :))
Spory sukces
Warto czasami zrobić sobie diete fizjologiczną dobra dla zdrowia i oczywiście spory ubytek wagowy:)
Witam Was jeszcze raz serdecznie:))
Juz nie będe handlowała, jak nie chcecie, moze rzeczywiście źle to wypadło...
troche mi nawet głupio...
czasami tu zaglądne do Was jak pozwolicie i moge czasami pomóc Wam bez ksiązek:)
są to rzeczy sprawdzone przeze mnie i ciesze sie że moge je promowac, ale nie każdy podchodzi do tego z takim entuzjazmem jak ja , więc rozumiem reakcje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum