Pomogła: 5 razy Dołączyła: 09 Lut 2007 Posty: 1457
Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 00:19 Aj, dawno to bylo :) Ale bylo 10kg w 1,5 miesiaca.
Pomijajac fakt, ze diete przerwalam i oczywiscie pofolgowalam z jedzeniem - byl to swego czasu ogromny sukces.
Jak tego dokonalam? 10kg w 1.5 miesiaca?
Do 15 jadlam tylko jablko (rano nie odczuwam glodu wiec zrezygnowalam ze sniadan) o 15 jadlam NORMALNY obiad i najadalam sie do syta i to wszystko. Do tego pilam litrami czerwona i zielona herbate oraz wode.
Jednak fakt jest faktem, ze nadrobilam z nagonka bardzo szybko..
bardzo dużo w zaszybkim tępie niestety to wróciło z nawiązką
ja schudłam ok 10 kg w ciągu roku tylko nie zawsze byłam na diecie w tym czasie były dni (tygodnie) że nie myślałam o odchudzaniu zwłaszcza latem tu grilek tu ognisko!! i nadrobiłam pare kilo pużniej znowu mobilizacja.stosowałam różne diety ale najczęściej mż czyli mniej żryj. w tej chwili zostało mi do zgubienia 4-5 kg. bardzo chce się pozbyć tego balastu i utrzymać wage
Dla mnie wielkim sukcesem jest to, że wytrzymałam dzisiaj cały dzień tylko na zdrowych przekąskach;jadłam tylko jabłka,pomarańcze,chrupki chleb i kefir;-) mam nadzieję że uda mi się tak wytrzymać jakiś czas. Czuję się tak fajnie,niedługo będę szczupła
Pomogła: 11 razy Wiek: 30 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 9210 Skąd: Jarocin
Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007 11:44
No ja Wam powiem,że teraz trzymam się w miarę na diecie i chudne około kilograma w ciągu miesiąca-mam nadzieję ze sie tak utrzymam-chociaż brakuje mi mojego obrzarstwa Ja po prostu uwielbiałam jeść... No ale cóż jak dieta to dieta... Trzymam kciuki za wszystkich na diecie--wiem ze damy rade Pozdrawiam
Pomogła: 11 razy Wiek: 34 Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 6112
Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007 20:24
Dziewczyno 20 kg. w 2 miesiące to na pewno nie jest zdrowe odchudzanie , nabiał , woda , a gdzie warzywa , owoce ??? Jeśli nie ucierpiałaś na zdrowiu teraz to przypuszczam , że i tak ci się to odbije prędzej czy później , według mnie to zbyt ryzykowne ale może się mylę?!
rano nie odczuwam glodu wiec zrezygnowalam ze sniadan
A śniadania są najważniejsze. Jeśli chcesz rezygnować z któregoś z posiłków, powinna to być kolacja.
Cytat:
nabial dużo wody
Woda jest podstawą, najlepiej w ilości co najmniej 2 litrów dziennie, bo dzięki temu organizm się oczyszcza.
Widzę, że nie zdajecie sobie sprawy z konsekwencjami, jakie niosą za sobą tego typu głodówki... bo inaczej nie potrafię ich nazwać. Czy konsultowałyście się chociaż z lekarzem, aby dobrał Wam odpowiednią dietę? Jeśli nie... będziecie później żałować, jak nagle zaczną Was łapać wszystkie możliwe choroby z powodu niedoboru witamin.
Ja po prostu mówię z punktu widzenia osoby, która miała problemy zdrowotne i w sumie z ostatnich badań też wynikało, że wyniki nie są jeszcze dobre. Nie odchudzam się, bo nie mam z czego. Problemem jest to, że chcę przytyć, ale nie lubię jeść. To pociąga za sobą niedobór witamin i złe samopoczucie, dlatego radzę postawić zdrowie na pierwszym miejscu, a o wygląd dbać w inny, zdrowy sposób.
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 09 Lut 2007 Posty: 1457
Wysłany: Nie 20 Maj, 2007 12:19
Jak autorka tego tematu teraz widze, ze musze dodac, ze nie popieram takiego odchudzania i absolutnie nie powinno sie robic tak jak ja kiedys zrobilam! :-|
Ku przestrodzie -> Z 75kg schudlam do 65kg, a pozniej przytylam do 80kg, pozneij do 90kg i wreszcie do 94kg.
Dziewczyny, na efekty trzeba poczekac. Im dluzej sie czeka tym bardziej sa trwale!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum