Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Aj, dawno to bylo :) Ale bylo 10kg w 1,5 miesiaca.
Autor Wiadomość
jasmine 
Dietowa szycha

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 00:19   Aj, dawno to bylo :) Ale bylo 10kg w 1,5 miesiaca.

Pomijajac fakt, ze diete przerwalam i oczywiscie pofolgowalam z jedzeniem - byl to swego czasu ogromny sukces.

Jak tego dokonalam? 10kg w 1.5 miesiaca?

Do 15 jadlam tylko jablko (rano nie odczuwam glodu wiec zrezygnowalam ze sniadan) o 15 jadlam NORMALNY obiad i najadalam sie do syta i to wszystko. Do tego pilam litrami czerwona i zielona herbate oraz wode.

Jednak fakt jest faktem, ze nadrobilam z nagonka bardzo szybko..

bazylinka
Początkujący odchudzacz

Wysłany: Czw 08 Mar, 2007 10:12   

bardzo dużo w zaszybkim tępie niestety to wróciło z nawiązką
ja schudłam ok 10 kg w ciągu roku tylko nie zawsze byłam na diecie w tym czasie były dni (tygodnie) że nie myślałam o odchudzaniu zwłaszcza latem tu grilek tu ognisko!! i nadrobiłam pare kilo pużniej znowu mobilizacja.stosowałam różne diety ale najczęściej mż czyli mniej żryj. w tej chwili zostało mi do zgubienia 4-5 kg. bardzo chce się pozbyć tego balastu i utrzymać wage

asica130
Czytelnik/podglądacz

Wysłany: Pon 19 Mar, 2007 21:10   

Dla mnie wielkim sukcesem jest to, że wytrzymałam dzisiaj cały dzień tylko na zdrowych przekąskach;jadłam tylko jabłka,pomarańcze,chrupki chleb i kefir;-) mam nadzieję że uda mi się tak wytrzymać jakiś czas. Czuję się tak fajnie,niedługo będę szczupła :mrgreen:

jasmine 
Dietowa szycha

Wysłany: Pią 23 Mar, 2007 19:14   

No u mnie musi minac wiecej czasu niz 'niedlugo', ale wcale mi to nie przeszkadza. Liczy sie efekt ;-)

zmdliz
Gość
Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007 19:04   

ja schudłam 20 kg w ciągu 2 miesiecy drowo sie odrzywaiając czyli nabial dużo wody

jasmine 
Dietowa szycha

Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007 19:47   

20kg w ciagu 2 miesiecy nie moze byc zdrowo ;-)

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007 11:44   

No ja Wam powiem,że teraz trzymam się w miarę na diecie i chudne około kilograma w ciągu miesiąca-mam nadzieję ze sie tak utrzymam-chociaż brakuje mi mojego obrzarstwa :cry: Ja po prostu uwielbiałam jeść... No ale cóż jak dieta to dieta... Trzymam kciuki za wszystkich na diecie--wiem ze damy rade :clap: Pozdrawiam

becia 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007 20:24   

Dziewczyno 20 kg. w 2 miesiące to na pewno nie jest zdrowe odchudzanie , nabiał , woda , a gdzie warzywa , owoce ??? Jeśli nie ucierpiałaś na zdrowiu teraz to przypuszczam , że i tak ci się to odbije prędzej czy później , według mnie to zbyt ryzykowne ale może się mylę?!

Lexy 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Nie 29 Kwi, 2007 12:08   

Cytat:
rano nie odczuwam glodu wiec zrezygnowalam ze sniadan

A śniadania są najważniejsze. Jeśli chcesz rezygnować z któregoś z posiłków, powinna to być kolacja.
Cytat:
nabial dużo wody

Woda jest podstawą, najlepiej w ilości co najmniej 2 litrów dziennie, bo dzięki temu organizm się oczyszcza.

Widzę, że nie zdajecie sobie sprawy z konsekwencjami, jakie niosą za sobą tego typu głodówki... bo inaczej nie potrafię ich nazwać. Czy konsultowałyście się chociaż z lekarzem, aby dobrał Wam odpowiednią dietę? Jeśli nie... będziecie później żałować, jak nagle zaczną Was łapać wszystkie możliwe choroby z powodu niedoboru witamin.

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 30 Kwi, 2007 11:25   

Becia Lexy macie racje-takie odchudzanie to juz choroba takie odchudzanie Ja proponuje isc po rozum do glowy

Lexy 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Pon 30 Kwi, 2007 21:25   

Ja po prostu mówię z punktu widzenia osoby, która miała problemy zdrowotne i w sumie z ostatnich badań też wynikało, że wyniki nie są jeszcze dobre. Nie odchudzam się, bo nie mam z czego. Problemem jest to, że chcę przytyć, ale nie lubię jeść. To pociąga za sobą niedobór witamin i złe samopoczucie, dlatego radzę postawić zdrowie na pierwszym miejscu, a o wygląd dbać w inny, zdrowy sposób.

jasmine 
Dietowa szycha

Wysłany: Nie 20 Maj, 2007 12:19   

Jak autorka tego tematu teraz widze, ze musze dodac, ze nie popieram takiego odchudzania i absolutnie nie powinno sie robic tak jak ja kiedys zrobilam! :-|

Ku przestrodzie -> Z 75kg schudlam do 65kg, a pozniej przytylam do 80kg, pozneij do 90kg i wreszcie do 94kg.

Dziewczyny, na efekty trzeba poczekac. Im dluzej sie czeka tym bardziej sa trwale!

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 02 Lip, 2007 21:20   

Jasmin ale teraz ladnie chudniesz i to bez takich warjacji:) trzymam za ciebie kciuki dasz rade :clap: :clap:

jasmine 
Dietowa szycha

Wysłany: Pią 06 Lip, 2007 18:11   

Anja napisał/a:
Jasmin ale teraz ladnie chudniesz i to bez takich warjacji:) trzymam za ciebie kciuki dasz rade :clap: :clap:

Bardzo dziekuje :-)

shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Sob 07 Lip, 2007 10:47   

Lexy - widzę koło Ciebie odnośnik do herbalife ,stosujesz to? ,wiem ,że tam też sa jakieś mieszanki na przytycie

Odpowiedz do tematu