Wysłany: Wto 29 Lip, 2008 20:10 ach te diety :P
Witam! :D
Osiągnołem cel, wyglądam ekstra czuje sie świetnie wszystko jest poprostu pięknie.
Osiągnołem swoją wagę i uwazam ze wiecej chudnać mi nie potrzeba (ewentualnie budować mięsnie) mam wagę 76kg dla wzrostu 175 BMI miesci sie w granicach 24.82
jezeli bede dalej chudnoł to trudno nadrobie to miesniami mam nadzieje :P nie chce byc tez za mały.
Przez tą diete stałem się bardziej zdeterminowany chodz uparciuchem i tak byłem.
Zyskałem napewno więcej pewności siebie
łahahaha trzeba jakieś piwo walnąć na uczte :D
oczywiscie diete south beach bede trzymał dalej :D
W takim razie duze gratulacje i zycze wytrwałosci
Ja swojego celu jeszcze nie osiagnełam ale mam nadzieje ze kiedys mi sie uda tyle ze nie mam juz sil stosowac jakichs konkretnych jadlospisow czy diet bo troche mnie to wykancza a przeciez nie na tym ma polegac odchudzanie :-D , wole sama komponowac posilki unikajac potraw wysokokalorycznych i tlustych itp . A czy efekty beda to sie okaze...
Wysłany: Sob 02 Sie, 2008 09:39
hehe no ja rowniez zycze wam moje drogie sukcesow i wytrwałości, oczywiscie bede tu zaglądać :) nie porzuce forum od tak, będziecie mieć mnie jeszcze dość
Wysłany: Sob 02 Sie, 2008 09:48
Cytat:
Wookash jak mu mamy mieć Cię dość jak Twoje wizyty wypadają średnio raz na miesiąc co?????
no przepraszam bardzo z tego powodu ale niestety obowiązki , i rozrywka w postaci udzielania sie na forum przeszła ostatnio na drugi plan niedługo wyjazd i znowu nie bedzie mnie 2 tygodnie ale po powrocie mam nadzieje ze troche czas sie zluzuje Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum