Wysłany: Pią 02 Sty, 2009 20:10 Z tłustego ciacha w seksowne ciasteczko !!! ;)
Witam wszystkich serdecznie!
Jestem tu nowa, więc może na początek się przedstawię. Mam na imię Ania, mam 27 lat, 170cm wzrostu i niestety 76kg na wadze Z tym ostatnim postanowiłam coś zrobić. Mam już dość nadwagi. Walczę z nią od lat, z różnym skutkiem. Tym razem chcę schudnąć na zawsze! Nie jestem już nastolatką, czas najwyższy dorosnąć, ustawić w życiu priorytety i zacząć o siebie dbać. Mój pierwszy priorytet to schudnąć, minimum do 65kg, super jeśli się uda do około 60. Potem chcę utrzymać tą wagę, przestać w końcu kręcić się w błędnym kole tycia i odchudzania. Za jakieś 2 latka chcę pomyśleć o dziecku i nie zamierzam być grubą mamuśką, kurą domową z tyłkiem jak szafa trzydrzwiowa! Nadwadze mówię NIE!!!
Mój plan nie jest skomplikowany, około 1000kcal i dużo ruchu... codziennie! Po drodze zobaczę jak będzie mi szło i najwyżej będę cosik modyfikować. Problemem może być tylko u mnie utrzymanie motywacji, ale z tym chyba pomożecie, nie? A może w ogóle znajdzie się tu ktoś z równie mocnym postanowieniem poprawy i poodchudzamy się razem? Zapraszam!!!
Póki co zmykam. Jutro zaczynam i nie ma odwrotu!
Całuski!!!
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11832
Wysłany: Sob 03 Sty, 2009 21:14
ale fajne ,optymistyczne ciacho z Ciebie Tylko dlaczego taki nick? na pokuszenie? chętnie sie poodchudzam ,tylko cos nam tu chyba ostatnio" młodej krwi" brakuje ,bo my tu już weteranki także liczymy na ciągnięcie za uszyska ,lanie po tyłku i świerzą motywację
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum