Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Sob 21 Lut, 2009 20:55
słodyczomanko -założyłaś dziś blog z założenia wspólny dla siebie i koleżanki -który przesunęłam ( jako junior admin) do działu chce schudnąć 6-8 kg i tam go znajdziecie ... proszę też i uczulam ,o zachowanie na forum porządku , niemnożenie tematów ,zachowanie zgodnie z netykietą ...
choć może młodzieży znowu się nie spodoba to co mówię(prawdę mówiąc-niewiele sobie z tego robię podobnie jak reszta kierownictwa ) ,ale pamiętajcie o tym ,że jesteście tu stosunkowo od niedawna , a już pojawiają się skargi ,na Wasze zachowanie i musimy reagować ...
nie chcę aby zabrzmiało to jak jakaś groźba czy coś podobnego ale nie jest dobrze...
no właśnie .... nawet Ci się spojrzeć nie chciało-gdzie jest założony przez Ciebie temat
następne będzie już ostrzeżenie ....
Ostatnio zmieniony przez shashua Sob 21 Lut, 2009 21:02, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Nie 22 Lut, 2009 09:22
Cytat:
słodyczomanka, ty tak pochopnie dietki nie rzucaj
to jest też jeden z powodów skarg użytkowników- wielkie słowa:
"kończę /przestaję /nie daje rady itp-a za chwilę powrót :przemyślałam /wracam /próbuję itp... jest to bardzo męcząca nas wszystkich huśtawka ,może dlatego że jesteśmy dorosłe a takie zachowanie jest wybitnie oznaką niedojrzałości...
sprawa następna - tu odchudzają się dziewczyny/kobiety -które problem mają prawdziwy a nie urojony i nadwagę realną ,które czytając o odchudzaniu takim jak Wasze .... no cóż...
nie wiem jeszcze jak problem rozwiążemy z kol adminką i moderatorkami... jedno jest pewne-do tej pory każdy czuł się tu dobrze i podporządkowywał obowiązującym ustaleniom( do czego zobowiązał się -rejestrując na forum) -a u Was z tym problem jest ...
śmichy chichy itp- nie mam zamiaru robić za postrach czy powód do kpin ,żarty uwielbiam i śmiać się z siebie potrafię konkursowo-ale tutaj odpowiadam ( i reszta kadry )za porządek( i traktuję bardzo poważnie),im szybciej to zrozumiecie -tym lepiej dla wszystkich ...
uprzedzam też że wczorajsza sytuacja była ostatnią -w jakiej nie wlepiłam ostrzeżenia...
ufff,i to by było droga młodzieży na tyle...
Wysłany: Nie 22 Lut, 2009 09:38
nadzwyczajna napisał/a:
ooo to masz powód do rzucenia diety.. no naprawdę
nie napisałam że rzucam tylko że moja motywacja w tamtym momencie troche spadła.
mila92 napisał/a:
słodyczomanka, ty tak pochopnie dietki nie rzucaj
nie rzucam..
Katarynka napisał/a:
co ja "sama" mam zostać? No hallo
po raz trzeci: nie rzucam:) i do maja nie rzucę możesz być tego pewna
shashua, w paru sprawach się nie zgadzam, a właściwie dziwię ale nie będę już nic mówić... Przepraszam za problem.
"kończę /przestaję /nie daje rady itp-a za chwilę powrót :przemyślałam /wracam /próbuję itp... jest to bardzo męcząca nas wszystkich huśtawka
masz rację, chyba powinnam odejść z forum
shashua napisał/a:
może dlatego że jesteśmy dorosłe a takie zachowanie jest wybitnie oznaką niedojrzałości...
może dlatego, że my nie jesteśmy dorosłe powinien być zakaz rejestracji na forum osobom poniżej jakiegoś wieku, nie miałybyście/ mielibyście zmiany nastrojów
shashua napisał/a:
no cóż...
nie wiem jeszcze jak problem rozwiążemy z kol adminką i moderatorkami...
wyrzućcie mnie
shashua napisał/a:
które problem mają prawdziwy a nie urojony i nadwagę realną ,które czytając o odchudzaniu takim jak Wasze .... no cóż...
to jest forum o DIETACH a nie o odchudzaniu... chyba...
shashua napisał/a:
do tej pory każdy czuł się tu dobrze
a ze mną już tak nie jest... wyrzucić takie osoby i tyle... będzie Wam lepiej...
Przepraszam, ale naprawdę odechciewa się wchodzenia tutaj jak się to czyta... moja samoocena spadła właśnie z zera do minus 10...
Pozdrawiam
Wysłany: Pon 23 Lut, 2009 20:23
ailataN napisał/a:
Przepraszam, ale naprawdę odechciewa się wchodzenia tutaj jak się to czyta..
niestety-dokładnie tak jak piszesz-odechciewa się -nakreśliłam problem ,podałam najczęstsze powody skarg forumowiczek i co? a jest foch z przytupem ...
wywalcie... wyrzucacie ... a to nie o to chodzi przecież ...każda strona ma tak naprawdę swoje racje -zrozum ,że nam nie chodzi o to by kogokolwiek dyskryminować czy wywalać -ale osoby starsze niekoniecznie chcą czytać posty nastolatek-mają mało czasu i cierpliwości-to prawda i też mają do tego pełne prawo tak jak i Wy młodzi-do pisania ... dlatego też myślimy nad tym jak rozwiązać te kwestie i chyba nawet sie uda-więc cierpliwości
a focha z przytupem zaserwuj komu juz tam sobie zechcesz ,na mnie nie działa...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum