słodyczomanka, rozpiska naprawdę świetna, szczególnie
słodyczomanka napisał/a:
3l płynów:D w tym zielona herbata, woda i herbata slim figura:)
Szczerze Ci gratuluję dzisiejszego dzionka (czekoladę pomijam milczeniem ). I wielkie brawa za niewymiotowanie
Wysłany: Czw 05 Lut, 2009 18:52
Dziekuje
Ale dzisiaj mi już gooorzej poszło 3x a'la wasa +serek biały
jabłko
1,5 pulpetu+jeden ziemniak+surówka
pasek czekolady, 2 toffifi, kinder maxi king 3x a'la wasa +serek biały
i oczywiście ok. 3l płynów jak zwykle
Ja naprawdę jestem uzależniona od słodyczy, wkurza mnie to a mimo to nie potrafię się powstrzymać Nie wiem jak sobie z tym poradzić Na szczęście ćwiczenia mi dobrze idą 11 dzień dziś
Rano się zważyłam i zmierzyłam i postanowiłam że następny raz zrobię to dopiero za tydzień, bo jak do tej pory to na wadze można mnie było spotkać co chwile
A więc:
waga 55kg
klatka 84cm (tu bym się nie obraziła gdyby było więcej )
talia 65cm
pas 88cm
biodra 93cm
udo 54cm
Jakoś dużo tych wymiarów hehe ale najważniejsze że ja wiem o co cho;pp
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 14 Kwi 2008 Posty: 2101
Wysłany: Czw 05 Lut, 2009 19:00
Słodyczomanka sięgnij po chrom,wiem że pisałaś że Ci nie pomaga ale głowę daję sobie obciąć że Ty oczekiwałaś że on zadziała na drugi dzień a musisz go stosować codziennie po jednej tabletce i dopiero po około 21 dniach poczujesz że Cię tak do słodyczy nie ciągnie.
Wysłany: Czw 05 Lut, 2009 19:29
Asiula, na drugi to nie;p Ale po tygodniu zrezygnowałam. No skoro tak mówisz to zaczynam od dzisiaj brać chrom:) Oby pomogło bo już nie wiem co robić... Dzięki
Pomogła: 7 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 1565
Wysłany: Pią 06 Lut, 2009 18:48
słodyczomanka, jak tam ci dzionek minął???? MAm nadzieję że dzisiaj nie skusiłaś się na słodycze i takie tam ...
Wysłany: Pią 06 Lut, 2009 19:01
mila92, nie nosze po prostu mój barek pęka w szwach . Już mamie powiedziałam że ma mi zabraniać czegokolwiek z niego brać, ale wiadomo mama do pracy a ja do barku;p
Anja, na miesiąc ZAZDROSZCZĘ! Ja pochłonęłam to w max 5 min Anusiak, mila92, dzisiaj zakupiłam chrom w tabletkach Zażyłam i albo to zadziałało albo sobie wkręciłam w jakiś sposób, ale nie chciało mi się jeść (raczej zadziałałam sobie jakoś na podświadomość bo nie chce mi się wierzyć żeby po jednej odechciało mi się słodkiego)
Niestety moja głupota nie zna granic i postanowiłam że skoro mi się już nie będzie chciało jeść słodyczy to "odprawie" sobie pożegnanie ze słodyczami I co zrobiłam? Zjadłam pasek czekolady i 3 zozole :-? Wogóle jadłam to jakby na przymus. Mega bezsens. Czasami naprawdę myślę że jestem głupia No ale jutro to już myślę że będzie pierwszy dzień bez słodyczy
Ogólnie zjadłam:
3 x a'la wasa z białym serem
jabłko
rosół
2 małe kwadratowe kawałki domowej pizzy
No i oczywiście duużo picia
Gdyby nie te słodycze to byłoby super, ale cóż głupia jestem i tyle;p
Pozdro
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 14 Kwi 2008 Posty: 2101
Wysłany: Pią 06 Lut, 2009 23:52
słodyczomanka napisał/a:
dzisiaj zakupiłam chrom w tabletkach Zażyłam i albo to zadziałało albo sobie wkręciłam w jakiś sposób, ale nie chciało mi się jeść (raczej zadziałałam sobie jakoś na podświadomość bo nie chce mi się wierzyć żeby po jednej odechciało mi się słodkiego)
Niestety moja głupota nie zna granic i postanowiłam że skoro mi się już nie będzie chciało jeść słodyczy to "odprawie" sobie pożegnanie ze słodyczami I co zrobiłam? Zjadłam pasek czekolady i 3 zozole Wogóle jadłam to jakby na przymus. Mega bezsens
zajeb.... chrom pomógł na apetyt na słodycze teraz jeszcze trzeba coś wynależć żeby pomogło wtedy gdy występuje brak apetytu najpewniej ta metoda będzie skuteczniejsza
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2008 Posty: 5166
Wysłany: Sob 07 Lut, 2009 19:18
Asiula napisał/a:
zajeb.... chrom pomógł na apetyt na słodycze teraz jeszcze trzeba coś wynależć żeby pomogło wtedy gdy występuje brak apetytu najpewniej ta metoda będzie skuteczniejsza
dokładnie chrom zadziałał rewelacyjnie że aż słodyczomanka pożarła słodycze
Wysłany: Sob 07 Lut, 2009 19:45
A dzisiaj UWAGA UWAGA! Dzień BEZ słodyczy 3 x a'la wasa +biały serek
pomarańcz
rosół
potrawka z kurczaka
tortilla 2 pomarańcze, 2 mandarynki
I jak zawsze ok. 3l picia
syla19799, i jak, zakupiłaś chrom? Pomaga Ci już? Mi normalnie pomaga chyba że sobie naprawdę jakoś na podświadomość zadziałałam bo to dziwne że tak od razu efekty daje:P Dzięki za kciukasy mila92, dziś bez zmuszania Asiula, na razie chrom wystarczy hehe:P juz nie bedzie potrzebne ina44, heheh ejj to było po prostu pożegnanie ze słodyczami ;p
A i dodam jeszcze że u dziadka na imieninach byłam i oprócz owocków nic nie zjadłam Nawet szampana nie wypiłam:)) Ahhh jestem taka szczęśliwa że mi się udało:D Teraz oby tak było codziennie hehe;p
Danke za wsparcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum