Słodyczomanko witaj kochana po raz kolejny teraz mam nadzieję, że nas nie opuścisz brzuch to masz już pewnie twardy jak decha od tych ćwiczonek ja dzisiaj też sprzątam pozdrawiam
Łohoho... Gratuluję tych ćwiczeń:D
Oh... te nieszczęsne 7 kg. Co Ty na to, abyśmy razem zrzuciły przykładowo te 7 kg. do maja? to jakieś 10 tygodni. Powinno się udać. Liczyłam jakoś kilogram/10 dni. Piszesz się?
Wysłany: Sob 21 Lut, 2009 16:38
Anusiak, wiem wiem:D Cały dom odkurzyłam, łazienkę wypucowałam, w pokoiku pouładałam więc trochę spaliłam:) nadzwyczajna, o już mnie Anusia wyprzedziła Naprawdę polecam te ćwiczenia. 6weidera jest straaasznie nudna a to robię z wielką chęcią
moniczka napisał/a:
ja dzisiaj też sprzątam
hehe chyba wszyscy w sobotę zabierają się za porządki
moniczka napisał/a:
mam nadzieję, że nas nie opuścisz
jak narazie nigdzie się nie wybieram Katarynka, WOW suuuuper pomysł Mamy tyle samo do zrzucenia więc będziemy się nawzajem motywować i troszkę rywalizować Bardzo się cieszę z tej propozycji Oczywiście że się piszę To teraz musimy dać radę To jutro wstawiamy nasze wymiary i wagę i co tydzień będziemy to sprawdzać:) I ćwiczymy
SUPER! To jak, mamy jakiś wspólny trening, czy każda sama sobie?:D
Wysłany: Sob 21 Lut, 2009 16:56
Katarynka napisał/a:
mamy jakiś wspólny trening, czy każda sama sobie?:D
Ja proponuję 8 minut ABS, 8 minut buns i 8 minut arms Ja już ABS i buns tydzień robię a dzisiaj dołożyłam arms i powiem Ci że bardzo mi się te ćwiczenia podobają Po buns czujesz że ćwiczyłaś hihi
A Ty masz jakieś propozycję??
ale się dziewuchy do roboty bierzecie aż miło poczytać
Wysłany: Sob 21 Lut, 2009 17:35
moniczka, bierzemy dobry przykład z Ciebie Katarynka, a może założymy nasz wspólny temat i tam będziemy pisać nasze postanowienia i jak nam idzie z dietką. Co Ty na to?
Super pomysł. Ja myślałam o A6W. Chciałam jeszcze ten taniec brzucha, zacząć biegać... Może jeszcze zacznę chodzić na treningi. To co... zakładamy temat? Dziś do 21 podamy swoje wymiary, ok? I może czego oczekujemy od siebie samych na najbliższy czas, do maja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum