Witam Dziewczyny :) A więc OFICJALNIE ROZPOCZĘŁAM PIERWSZY DZIEŃ DIETY :)
Po grillowaniu , ostatnim wieczornym podjadaniu skończyły się dobre czasy i rozpoczęła się walka ze swoją WOLĄ
Wychodzę z wagi 65kg - MÓJ CEL to 55kg.
Chcę wejść w ubrania sprzed ciąży!
Śniadanie - herbata zielona i bułka pszenna z twarogiem białym
Śniadanie II - kawa z mlekiem
A dalej w planie .... gotowana pierś z marchewką a na kolację jogurt Activia
Ponieważ cierpię już z dawna z zaparciami - pomaga mi tylko Colon C o ile nie zapomnę wziąć.
Dlaczego chcę schudnąć?
Wyczytałam wywiad z jakąś Dr Brown zajmującą się dietą aby zmotywować siebie do odchudzania należy wypisać na karteczce odpowiedzi DLACZEGO CHCĘ SCHUDNĄĆ i w momencie kiedy pojawi się ochota na COŚ ZABRONIONEGO przeczytać znów swoje cele w odchudzaniu
A więc na karteczce mam:
1. Chcę czuć się atrakcyjnie
2. Chcę mieć kondycję fizyczną
3. Chcę czuć się lekko
4. Chcę wejść w modne ubrania
5. Chcę mieć ciało, z którego będę zadowolona
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 21 Mar 2007 Posty: 9865
Wysłany: Pon 04 Maj, 2009 13:42
yoska, witaj
super ze do nas dołączyłaś zawsze raxniej i przyjemniej sie z kimś odchudzać chodzby tylko wirtualnie
yoska napisał/a:
jogurt Activia
Ponieważ cierpię już z dawna z zaparciami
mnie najlepiej pomaga zwykły jogurt smakowy(mozebyc naturalny) do tego dosypuje dosć sporo otrebów granulowanych i 2 łyż siemia lnianego ale nie koniecznie len trzeba to na mnie działa najlepiej
yoska napisał/a:
1. Chcę czuć się atrakcyjnie
2. Chcę mieć kondycję fizyczną
3. Chcę czuć się lekko
4. Chcę wejść w modne ubrania
5. Chcę mieć ciało, z którego będę zadowolona
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 15 Sie 2008 Posty: 829
Wysłany: Pon 04 Maj, 2009 19:01
yoska, no to wybila Ci godzina zero trzymam kciuki za Twoja dietke a te punkciki to fajny pomysl, chyba tez takie zrobie i na lodow powiesze
i daj znac jak Ci pierwszy dzien dietkowania mija? mam nadzieje ze nie jest ciezko i dajesz rade
mnie najlepiej pomaga zwykły jogurt smakowy(mozebyc naturalny) do tego dosypuje dosć sporo otrebów granulowanych i 2 łyż siemia lnianego ale nie koniecznie len trzeba to na mnie działa najlepiej
yoska, to faktycznie jeden z najlepszych sposobów na regularne...wiadomo co Ja dokładnie robię tak samo - prawie codziennie do maślanki lub jogurtu lub serka homo wrzucam ZMIELONE 2 łyżki otrębów oraz 2 łyżki siemienia lnianego (podkreślam słowo ZMIELONE, bowiem inaczej siemię Ci nie pomoże). sabina, czy Ty też mielisz siemię?
yoska, trzymam kciuki a ze swej strony dodam, byś piła jak najwięcej - ja wypijam minimum 3 litry wody/herbat dziennie. To mi też pomaga regulować pracę jelit i w ogóle świetnie działa na organizm!
kiedys jadlam w calosci i sie dziwilam ze nie dziala
no nie działa niestety - wychodzi w całości, hahahaha I dziewczyny - mam na myśli yoska, Za-Duza-Aga oraz buziaki444 - proszę jeść te otręby oraz siemię regularnie tj. codziennie oraz z jakimś jogurtem, maślanką, serkiem homo...! Do tego 3 litry wody dziennie!! Daję 100 zł jak nie zadziała najpóźniej po tygodniu Już czterem osobom to pomogło w zaparciach (no - łącznie ze mną to 5!). Ale zasada - KONSEKWENTNIE CODZIENNIE
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 15 Sie 2008 Posty: 829
Wysłany: Czw 07 Maj, 2009 19:43
Cytat:
I dziewczyny - mam na myśli yoska, Za-Duza-Aga oraz buziaki444 - proszę jeść te otręby oraz siemię regularnie tj.
otrebow to ja nie moge w za duzych ilosciach niestety bo przez moja alergie niby na blonnik tez moge byc uczulona wiec puki co to musze ograniczac do wyjasnienia sprawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum