Sabinka, fajnie że regularnie pracujesz teraz. Myślę ze będąc w domu zawsze człowiek czuje się nie dowartościowany, zbędny. Teraz jak pracujesz , wszystkie dawne problemy rozpłyną się czego Ci życzę z całego serducha.
sabina, wcale ci się nie dziwię w końcu jak człowiek pada na twarz , to co ma jeszcze ćwiczyć. Myślę że jak będziesz spokojnie do tematu podchodzić to i bez ćwiczeń dasz radę utrzymać formę i wagę . Sam się łapię na tym że jak bardzo mocno chcę , to mniej jakoś mi wychodzi, może trzeba oszukiwać los i nie wkładać sobie do głowy tylko wagi ?! taka przewrotność losu Nie mniej jak Cię poznałem- na pewno świetnie sobie poradzisz, mimo przeciwności będziesz górą.
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 21 Mar 2007 Posty: 9865
Wysłany: Pon 23 Kwi, 2012 09:22
Witam!!
Jestem i żyje
Z wagą jak widzicie nie za ciekawie ale wracam do dietki w sumie to cały czas jakoś sie tam pilnuje ale nie do tego stopnia żeby ładnie chudnąć , ale obiecałam sobie zaglądać regularnie na forum bo to mnie zawsze mobilizowalo , zapomniałam nawet z jaką wagą startowałam ale coś kolo 93 chyba
zabieram sie od dziś za ćwiczonka to to na mnie zawsze najlepiej działało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum