Och ja jak tylko ciutke odpuszczam to zaraz mam 5 kg do przodu i wszystko zaczynam od nowa.... mam nadzieje, ze kiedys się doprowadze do wymarzonej wagi.
Buziaki Sabinko
sabina, a powiedz jak córunia
chce iśc do przedszkola??
mój Łukasz niby chce niby się cieszy
ale jutro spodziewam się wszystkiego
tez dziś muszę polatać kapcie kupić
a potem podpisać wszystko
Mam nadzieje że Natalia łagodnie przejdzie
pierwsze dni przedszkola
a z waga no tak wszyscy detowicze będą musieli trzymać się w ryzach
by zbędę kg nie wracały
miłego dnia życzę
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 21 Mar 2007 Posty: 9863
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 09:27
kaska0404, a mieliście w przedszkolu dni otwarte ?
bo u nas były dwa dni piątek i poniedziałek jeszcze przed wakacjami , mama ją zaprowadziła (ja akurat oby dwa dni pracowałam) i bez problemu została
ale zobaczymy co będzie jutro
Sabinko, moga byc bunty, szlochy, awantury, ale trzeba wytrzymać , wydaje mi się że zysk jaki daje dziecku przedszkole jest niewymierny. To powinno być obowiązkowe jak dla mnie. Sam nie chodziłem do przedszkola i uważam ze wiele straciłem jako dzieciak... Poza tym wszystko będzie dobrze...
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 21 Mar 2007 Posty: 9863
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2010 08:59
hello
dziś wolne , Natalia nie poszła do przedszkola bo przeziębiona zaczyna sie chyba chorowanie , mnie też coś wzieło i nic mi sie nie chce a na 17 musze na zebranie do przedszkola iść
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum