dzień doberek bardzo się ciesze że znalazłam to forum i dzielne, sympatyczne dziewczyny z podobnymi do moich problemami
zmotywowało mnie to podwójnie do walki z moim tłuszczykiem (bleee)
Fajnie, że założyłaś swój temacik. Menu dzisiejsze bardzo piękne. Late wybaczam bo ja do tej pory kawce z cukrem oprzeć się nie mogę. Mimo tego udało mi się coś osiągnąć. A Mamciak ma rację Anja jest specjalistką od kopów i jak bardzo nagrzeszysz to możesz być pewna, że go od niej dostaniesz.
Szczypta cukru witaj na forumku. Super dietkowy dzionek,życze Ci takich więcej i wytrwałości w dążeniu do celu. Teraz będziemy Cie miały wszystkie na oczku,wkońcu musimy sie nawzajem kontrolować.
3mam kciuki bardzo mocno!
Wysłany: Sro 16 Kwi, 2008 23:32
szczypta cukru witam na forum, tu można liczyć na wsparcie
pisz codziennie co jesz , to pozwoli ći siebie samą kontrolować
trzymam kciuki za wytrwałość
będę tu zaglądać i Cię dopingować :-D
na sniadanko musli fitella(taka ta mała saszetka) i jogurt naturalny- mniami, musze sie na to przerzucić
drugie śniadanie to kawusia latte na uczelni(nie umiem bez niej żyć ) i kawałek razowego chleba z szynka(2 plasterki) i dwoma rzodkiewkami
na obiad wszamałam dwa kawałki razowego chleba z zóltym serem i papryka i sałatkę grecką(drugie uzależnienie )
a na kolacje jabłuszko
o dziwo jeszcze nie czuję głodu.. pewnie przyjdzie w najmniej spodziewanym momencie
gorzej z ruchem... miałam ambitny plan iśc na rowerek ale w zamian spedziłam 11 godzin na uczelni:O wiec stwierdziłam ze chociaz zlikwiduje winde i bede wchodzic pietnaście razy po tych goopich schodach o!:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum