3 kanapki z serem białym i pomidorem, niestety na białym chlebie
no żeś chyba oszalała!?! I to na kolację. Pół bym Ci wybaczyła ale jak ja wytrzymuję to Ty też dasz radę. No i nie widziałam chupa chupsa- brawo!!! Pozdrawiam
jestem jestem....ehhh ale zdołowana troche. Z diety nici. Zaczynam tracić nadzieje ze kiedykolwiek będę miala wymarzony plaski brzuch NIewiem czy to brak silnej woli, motywacji czy czego, ale nie daje rady. Jak przez 2 dni bedzie dietkowo to przez kolejne 4 mega slodyczowo i duzo ilosciowo.
Niechce sie poddac, ale nie widze nadziei, strasznie mnie to wkurza.
Niewiem juz co robic....HELP!
Antoś, Ty masz 19 lat!!! Kiedy będziesz się odchudzać? Jak będziesz miała 50!! Pomyśl o tym jak będziesz wyglądała na plaży a przecież tylko parę kilo masz do zgubienia. Nie przejmuj się chwilowym dołkiem ja go miałam wczoraj i przedwczoraj ale się nie dałam i dzisiaj tryskam energią. Bierz się w garść i nie marudź dziewucho . Pozdrawiam gorąco.
Antoś.. jeśli ja daję radę to Ty też! Na pewno! Ja się zawzięłam, bo chcę mieć płaski brzuszek... chcesz mieć? to też się zaweźmij
Dawaj! 3, 2, 1, start!
"To jest pierwszy dzień reszty Twojego życia!"
START! Przepłakałam pół nocy i wzięłam się w garść! No przeciez się tak łatwo poddać nie mogę. Lato się zbliża, trzeba ćwiczyć ćwiczyć ćwiczyć
iwona83 napisał/a:
Ty masz 19 lat!!! Kiedy będziesz się odchudzać? Jak będziesz miała 50!!
To zdanie mi się bardzo spodobało. Zgadzam się w 100% masz rację!
Czekolada: eliminuję bo jestem na nią uczulona
Inne słodycze: 1 lizak dziennie
Ćwiczenia: 1-2h dziennie
ailataN, moniczka, iwona83, dzięki
No to lecę się zważyć, bo dopiero wstałam, i zjeść śniadanie...musli
A kolejne ważenie za tydzień o tej samej porze.
Rozpiska dzisiejsza:
- musli
- herbata zielona
- rzeżucha
- 7 łyżek sałatki
- pomarańcz
- 3 deski i kawałek kiełbasy
- 2 deski
Cwiczeń dzisiaj brak niestety przez nogę, ale jeszcze późnej brzuszki porobie
Jestem zadowolona z dzisiejszego dnia, nawet lizaka nie było hihi:D
a nie wydaje Ci się że za mało tego było.... tzn. jedzonka...
może troszkę za mało ale jakoś glodna nie była wogóle Może przez to że zajęłam się robieniem megaaa paczki ubrań na allegro Cały dzień mi to zajęło hehe. Może chcecie linka do aukcji?;>
Po wczorajszym dniu dziś mam jeszcze lepsze nastawienie. Postaram się poćwiczyć chociaż trochę.
Musze jeszcze do was zaglądnąć bo ostatnio nie było kiedy...
Lecę robić zieloną i już was odwiedzam
Mam nadzieję że jest:P Wstawiam już teraz bo poźniej nie wiem czy znajde czas:
musli
pomarańcz
mały kotlet schabowy + ziemniak z wody + surówka
kiwi
2 deski z białym
100 brzuszków
Kto chce dołączyć do mojej akcji PŁASKI BRZUCH? Robimy 100 brzuszków i każdego dnia dodajemy o 10 więcej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum