Moniczka, ja jak narazie codziennie rano robię brzuszki tak jak to ustalone było
nadzwyczajna napisał/a:
jest naprawdę ok
niestety już nie dzisiaj
5 dni diety i DUPA
Jak przyszłam do domu to miałam taką ochotę na coś słodkiego że masakra. Zjadłam obiad, wziełam błonnik, zrobiłam herbatę, piłam wodę robiłam wszystko żeby się opanować ale nie dałam rady... zjadłam aż 2 miseczki cini mini
Przez to chyba nic już dzisiaj nie zjem
Kurcze a tak dobrze mi szło.......
Oj nic się nie stało... mogłaś sobie darować, ale w końcu nie zjadłaś tabliczki czekolady - tak jak ja
I brzuszki robisz a ja nie.
Powodzenia, bierz się za siebie :)
Daj spokoj :) raz na jakis czas mozna, chociazby ze wzgledu na to aby potem z wilczym glodem sie nie rzucic na wieksza ilosc. Staraj sie po prostu w dniu w ktorym zjesz wiecej, intentywniej pocwiczyc.
_________________ Kiedyś:- 76kg
08.2008- 68
Aktualnie:
157 cm wzrostu
Mam chyba jakieś cholerne załamanie nerwowe czy co...
Cały czas jestem głodna, roztrzęsiona, płakać mi się chce, niewiem co mam ze sobą zrobić... i jeszcze na dodatek jestem przed @!! Niemam czasu sprawdzić co u was. Wrzuce tylko rozpiskę i ide pisać zadanie z histy na 20 stron!!! Ten gościu jest nienormalny!! NIe dość że powinnam się uczyć do przedmiotów które zdaje na maturze to jeszcze mam się zajmować histroią!! AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
- musli
- jabłko
- chupachups
- orkiszowy z szynką
- mały schabowy + ziemniak z wody+ surówka
- jogurt
- 2 x miseczka cini mini
- pasek czekolady
- 1 x miseczka cini-mini
- lizak
- szklanka jogurtu +otręby
- 2 x łyżeczka nutelli
- ser biały ok100gr
130 brzuszków
Jestem jakąś histeryczką normalnie:/ niewiem w co ręce włożyć do matury miesiąc a ja kompletnie nie gotowa
trochę niedobrze wygląda ta rozpiska ... może kup sobie paszport maturzysty tam jest wszystko w skrócie ja już z tego korzystam i jest tam wszystko świetnie opisane do matury i kosztuje ok 20 zł, moja siostra z tgo też korzystała przed maturą i dobrze dała Ty tez sobie poradzisz ;] pozdrawiam
Pomogła: 7 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 1565
Wysłany: Pią 20 Mar, 2009 22:05
Antoś, no ten twój nauczyciel to ciekawy przypadek...
Rozpiska trochę cini minisowa nie sądzisz No ale wybaczam tylko niech to się juz nie powtórzy
A co do matury to tylko spokój Cię uratuje Zakup sobie ten paszport maturzysty a którym pisała moniczka moja siostra z takiego też kożystała i poszło jesj bardzo dobrze Tobie też się uda trzymam A teraz to poprostu masz objawy paniki... Ale rozwiązuj dużo arkuszy maturalnych bo to jest najważniejsze
Życzę miłego weekendu
No, ale w niedziele mój kolega powiedział mi że zaczął biegać i tym samym zainspirował mnie do ćwiczeń
Wzięłam hula-hop zza szafy nacięłam, wsypałam pół kg groszku łuskanego, zakleiłam dziurę i zaczęłam kręcić. Na początku straszne mnie bolało, ale powiem wam że takim ciężkim hulapem kręci się 1000razy lepiej! Nabawiłam się siniaka nawet:PP
Byłam dzisiaj w sklepie i kupiłam:
- czerwoną herbatę
- zieloną herbatę
- otręby granulowane z żurawiną
- grejpfruty
- wafle ryżowe
Wiem że już po raz kolejny sobie postanawiam że tym razem mi się uda i już was pewnie trochę tym wkurzam, ale naprawdę wierzę że dam radę.
Zacznę w końcu ćwiczyć, OGRANICZĘ słodycze (świadomość że nic słodkiego nie moge zjeść doprowadza mnie do szału, a tak jak wiem że sobię mogę coś czasem zjeść to nawet mi się nie chce:P)
Proszę zmotywujcie mnie czasem
.................................jakoś nie składniowo dzisiaj to wszystko napisałam;| Lecę czytać książki do wypracowania maturalnego POZDRO:**
Dzisiejsza rozpiska:
- cini-mini( w zasadzie takie płatki mają tyle samo kcal co musli )
- chupa-chups
- 1,5 pulpeta+ kasza gryczana+ kiszona kapusta
- 2 łyżki otrębów z żurawiną
- grejpfrut
- ser biały ze śmietaną i ogórkiem+3 deski
A z płynów to 3x czerwona herbata, 1xzielona herbata, 1lwody:))
No i obowiązkowo dzisiaj ćwiczenia jakieś mimo że ostatnio nie mam czasu na nic.
Pozdrawiam Może jutro uda mi się do was zajrzeć w końcu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum