Fajna rozpiska chociaz te jabłuszko :>:> Ja ci powiem ze fajowe jest jabłko takie ugotowane na parze polane sosem cukrowo-cynamonowym :) Ale i tak super ze w mace razowej i z otrebami mialas:) na pewno smaczne :)
_________________ Kiedyś:- 76kg
08.2008- 68
Aktualnie:
157 cm wzrostu
a jak go się robi? Ale podczas diety z cukrem? Ale smaka mi zrobiłyście...
Dzisiaj
2 łyżki jogurtu owocowego
ryż brązowy, kawałek karczku, duuużo gotowanych marcheweczek
2 dechy z twarożkiem plasterkiem szynki i ogórkiem konserwowym
jabłko,
makrela w sosie pomidorowym ok100 g
kromka pełnoziarnistego z fetą i papryka
grzanka z czosnkiem z fetą i rzodkiewką.
Brak mi pomysłów na dietetyczne posiłki, muszę znaleźć jakieś źródło przepisów dietetycznych ( i smacznych).
Brak mi pomysłów na dietetyczne posiłki, muszę znaleźć jakieś źródło przepisów dietetycznych ( i smacznych).
iwona83, gdzieś widziałam świetną stronkę z przepisami dietetycznymi-proste i łatwe,jak znajdę to prześlę Ci na PW,bo chyba nie można w postach zamieszczać stronek
iwona83, jest jeszcze cukier trzcinowy albo brązowy :) a do tego sosiczku jest z 1 lyzka cukru, zwyczajnie sie gotuje jak na lukier z duza iloscia cynamonu i polewa upieczone tudzież 'uparowane' jabco.
_________________ Kiedyś:- 76kg
08.2008- 68
Aktualnie:
157 cm wzrostu
dzisiaj
2 łyżki jogurtu z otrębami
miseczka rosołu
4 dechy z twarożkiem i ogórkiem konserwowym
kawa z mlekiem
jogurt light z ziarnami
lód truskawkowy (184 kcal) bo czekoladowy miał 226 kcal.
Dalej nie wiem ile ważę bo waga okazała się trochę rozstrojona była fajna w lidlu ale 44 zł, poczekam na okazję.
Ale ćwiczenia dają efekty, ciało mam bardziej jędrne no i z cellulitisem mogę się już zacząć żegnać.
Rozpiska na dziś:
miska maślanki z musli i otrębami
pół jabłka, herbata owocowa
2 kromki razowego z listkiem sałaty, plasterkiem żółtego sera light, twarożkiem, ogórkiem kons i papryką
mały jogurt
4 paluszki rybne pieczone bez tłuszczu, liść sałaty, 2 łyżki ziemniaków, pół talerza fasolki i marchewki gotowanej, szkl maslanki
activia herbatka.
3 posty pod sobą... tego jeszcze nie było. Lecę poczytać jak Wasze dietkowanie.
Paluszki rybne z piekarnika bez kropli tłuszczu na folii pierwszy raz zrobiłam bo zobaczyłam taki sposób na opakowaniu podany. I były lepsze niż smażone na patelni bo takiego przewidywałam zjeść jednego.
A co do ćwiczeń to codziennie wygibasy coś w stylu tańca i aerobiku przez ok 1,5 godz ( chyba że mało czasu mam to przynajmniej 30 min) od paru dni po 100 brzuszków i 100 razy podnoszenie nóg na piłce (to na pośladki). No i czerwona, zielona i pokrzywowa herbatka i woda ale tego i ćwiczeń nie piszę bo jak napisałam że codziennie tak robię to muszę się tego trzymać bo głupio by było pisać - dzisiaj ćwiczeń nie było-i nawet jak nie mam ochoty to muszę bo przecież tak napisałam a jak napisałam tak zrobię. Zauważyłam też że jak zrobię rozpiskę naprzód to nie zjem czegoś nadprogramowo bo skoro nie było na liście to nie mogę zjeść.
Dobrej nocki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum