Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: shashua
Sob 19 Cze, 2010 18:53
strach przed jo-jo...
Autor Wiadomość
Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 06 Sty, 2010 16:27   

No Kochana powroty do pracy sa ciezkie.
Ja mam przedluzony wychiowawczy do 3 roku zycia Tymka.
Maly ma jednak dopiero poltora roku i ja na dzien dzisiejszy dochodze do wniosku, ze nie chce siedziec kolejne poltora.
W czerwcu mina mu dwa latka. Od wrzesnia chcialabym pojsc do jakiejkolwiek pracy.
Nie powiem czas spedzony z maluchem jest cudowny. Ale czasem brakuje w poblizu kogos kto mowi juz pelnymi zdaniami :)))
Buziaki i powodzenia :lovers: :lovers: :lovers:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 07 Sty, 2010 09:14   

renata2705, oj Renia ty to jestes pędziwiatr jak widzę :mrgreen: a do pracy to chyba lepiej jednak chodzić , jak tylko to możliwe, i nie myślę tu o kasie, tylko o psychice człowieka. Bez pracy można oszaleć, tylko wyjątkowo twarde sztuki umieją sobie z takim stresem radzić . Ty Reniu masz tyle temperamentu ze powinnaś dać sobie upust w pracy, a ze stres z tym związany fakt. ale tak jest to poukładane i nie zmienimy tego. Trzymam za Ciebie kciuki - pozdrawiam . :lovers: :lovers:

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 07 Sty, 2010 13:45   

Cmokale czwartkowe :mrgreen: :lovers:

renata2705 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Pią 08 Sty, 2010 18:25   

witajcie po tych kilku dniach stwierdzam stanowczo,że nie jest zle :-) tylko wstawanie na 5 jest meczace bo o 19 ledwie zyję :ceyes: a po powrocie jest ciagle cos do zrobienia w domu ale cóż taki to już jest :cry: JAZOO masz rację ze jest potrzebny kontakt z ludzmi ale kiedys u mnie w pracy byla inna atmosfera jakos bylo fajniej ,a teraz jak wrocilam to w ogole z niektorymi osobami nie pogadasz bo cos im w glowkach sie poprzewracalo :fun: ..Ale mam to gdzieś ja tam sie nic nie zmieniłam i stosunek do swojej pracy też nie zmienilam...no i mam duzo ruchu trzymam ostro dietkę i zeszłam na 67 :thumbsup: :tanczy:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Sob 09 Sty, 2010 16:05   

Renata super :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: waga spadla :clap: :clap: :clap: :clap:
renata2705 napisał/a:
ale kiedys u mnie w pracy byla inna atmosfera jakos bylo fajniej ,
to samo u mnie w pracy,ludzie sie pozmieniali :blink:
milego weekendu i odpoczywaj :lovers:

Powroty są ciężkie.
Zwłaszcza do diety...
http://www.mp4.com.pl/ind...if&teksty=16793

wiki77 
Niszczyciel kalorii

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sob 09 Sty, 2010 16:35   

ale mam zalegi w czytaniu :oops:
Renia powroty są koszmarne-ja wróciłam do pracy jak syn miał 9,5 m-ca i na początku dziwnie było...a teraz jestem na etapie zmiany pracy i tez stres-w poniedziałek mam ostatni etap i dowiem się czy dostałam ta pracę czy nie

kaska0404 
Dietowa szycha

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sob 09 Sty, 2010 17:39   

Agnieszka25 napisał/a:
Nie powiem czas spedzony z maluchem jest cudowny. Ale czasem brakuje w poblizu kogos kto mowi juz pelnymi zdaniami :)))

JAZOO napisał/a:
do pracy to chyba lepiej jednak chodzić , jak tylko to możliwe, i nie myślę tu o kasie, tylko o psychice człowieka. Bez pracy można oszaleć, tylko wyjątkowo twarde sztuki umieją sobie z takim stresem radzić .

święte słowa

renata2705 napisał/a:
witajcie po tych kilku dniach stwierdzam stanowczo,że nie jest zle

najgorsze początki
jak se poukładasz wszystko to lżej będzie
renata2705 napisał/a:
no i mam duzo ruchu trzymam ostro dietkę i zeszłam na 67 :thumbsup: :tanczy:

super
gratuluję :clap: :clap: :clap: :clap:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 12 Sty, 2010 08:01   

renata2705, normalnie wymiatasz teraz , a co do ludzi, czasy chyba mamy takie że mówimy o zyczliwości i atmosferze, a tak naprawdę to wyścig szczurów i to zupełnie nie wiadomo po co... ja się nie zgadzam na to, jestem jaki jestem , moge się nie podobac , ale staram się nie robić świństw i być szczerym, na maksa. To stara szkoła , ci co dzis tak popędzaja , z reguły konkludują że życie im uciekło na nic... Bądźmy sobą i ze sobą - to największy nasz zysk i to niezależnie od statusu... :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: Brawka za wyniki :thumbsup: :clap2: :clap2: :clap2: :lovers:

renata2705 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Pią 15 Sty, 2010 19:31   

jestem jestem,albo bardziej staram się bywac tutaj... :uklony: no słuchajcie w pracy ok wróciłam bardzo szybko do swego dawnego rytmu ,potrzebowałam jak się okazało tylko 2 dni aby się w tym bałaganie odnaleść ale jest ok... :tanczy2: :tanczy2: pomijającv zmęczenie i jeszcze raz zmęczenie no cóż takie życie i taka kolej rzeczy,,,praca,dom ,obowiazki ,pranie ,sprzątnie ,gotowanie :biegnie: zalatany człowiek w tym wszystkim.Juto mam wolne i w niedzielę no i szykuje mojemu synkowi imprezkę bo nam stuknie w poniedzialek roczek,o rany jak to zleciało a nie tak dawno jechałam na porodówke :smiech3: no dobra lecę dalej muszę pozaglądać troszke do was kochani bo jestem w tyle :krzyczy: :krzyczy: :krzyczy:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sob 16 Sty, 2010 11:28   

Renata wszystkiego najlepszego dla malego solenizanta :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :prezent: :prezent: :prezent: :prezent: :prezent: :prezent: :prezent:
dobrze ze w pracy wszystko w porzadku i sobie rade dajesz :lovers:
milego weekendu :wave:

Powroty są ciężkie.
Zwłaszcza do diety...

renata2705 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Nie 17 Sty, 2010 16:11   

oj,nic mi się nie chce imprezka maluszka udana ,fajnie było ale do obowiązków dnia codziennego trza wrócic :myśli1: a się nie chce..no ale skoczylam mimo to dzis na rowerek,aby sie wyzyc psychicznie bo nastroj tragedia... :placz: :placz: :placz: nie wiem czemu,chyba psycha mi siada momentami,a moze depresja mnie dopada :nie wiem1: :nie wiem1: :nie wiem1: ????????Tom pomaga mi przecież jak może w domu ale chyba coś mnie dopada :krzyczy: :krzyczy: wszystko mnie denerwuje i nie potrafię ani jemu ani sobie odpowiedzieć czemu..pozdrawiam wszystkich i dziękuję za życzonaka dla mojego misia pysia

snowflake_stare_by_rami777.jpg
Plik ściągnięto 71 raz(y) 48,71 KB

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 17 Sty, 2010 16:30   

Widze ze na wiele osob ta zimna dziwnie dziala.pociesz sie Renata ze nie jestes sama.ale nie mozemy sie dac przygnebieniu i chandrze.
trzymaj sie :lovers:

Powroty są ciężkie.
Zwłaszcza do diety...

kaska0404 
Dietowa szycha

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Nie 17 Sty, 2010 17:54   

niestety mnie nieraz tez dopadają takie nastroje
nie damy się
oby do wiosny
renata2705 napisał/a:
ale skoczylam mimo to dzis na rowere

a za rowerek brawa
mam nadzieję że znajdziesz troszkę czasu na jazdy

Clarin 
Pogromca fałdek

Wysłany: Nie 17 Sty, 2010 18:25   

renata2705, no to kochana, ciesze sie, ze sie udala imprezka. Wiedzialam, z emusi byc super, bo pomysl abrdzo, bardzo fajny. Zycze Ci mileog nastepnego tygodnnia :)

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 19 Sty, 2010 07:39   

Renia - tak trzymaj :thumbsup: :thumbsup: aż przyjemnie mi się czyta u Ciebie. Nastroje , to niestety zmora, marna to pociecha ale nie jesteś odosobniona, i ja tez miewam , wtedy jestem straszny.... :blush: :lovers: :lovers: :lovers:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi