Shash pozdrawiam cieplutko i życze Ci , niech już te święta się zbliżą szybciej, wtedy szybciej się skończą Twoje kłopoty , a i tu potrzeba Cię nam na co dzień
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Sro 10 Mar, 2010 09:52
oczywiście że nieprawda!!!!!!!!!!!! od Was żadnego urlopu nie przywiduję! zdrowa jestem i u mnie jak zwykle a nie było mnie bo przedwczoraj moja zdolna córa tak sprzątała lapiego że wywaliła jakieś ustawienia czy sterowniki i interek w nim wzieli i na łysą górę ponieśli :foch z przytupem o szybę obrotem i melodyjką wściekła jestem bo ze stacjonara nie ma jak korzystać przy młodym : ma to odpracować ale chyba nie bardzo wie jak i jak jakiego mordunku nie popełnie to cud będzie !dlatego nie mam ani skypa ani gg bo nie znam haseł tam mi się samo odpala i co ona narobiła to
ale po za tym nerwem to wszystko po japońsku-jako tako
tęsknię za wami
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Sro 10 Mar, 2010 11:28
shashua, spokojnie-jeszcze jej nie zabijaj-za młoda na umieranie A tak poza tym to mi się też za Tobą tęskni jak sto ale no nic-musimy być dzielne i jakoś to przetrzymać;)
Ściskam Cię mocno
A jak tam remont u siostry?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum