u mnie wsio dobrze ,odpoczełam bo poleżałam z książeczką byłam u Kubusia-wycałowany jak się należy od wszystkich ciotek-a teraz uciekam ,pogoda cudna i ciepło ,fajnie ,oby tylko bez burz -papa laseczki do wieczorka i dzięki za strzałeczki
odprezylas sie troche to dobrze,Fajnie ze Kubusia od wszystkich ucalowalas.A i pogoda ci dopisuje. Milego dzionka w pracy,do wieczorka
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7205
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 21:28
dzionek dietkowy i w miarę spokojny ,burze poszły sobie bokami i moje miasteczko omineły ,ale gdzieś nad Bugiem ,w rejonie Osowca to znów ze 30 dachów poszło ,w radiu słuchałam
wypity litr maślanki ,to jakieś 450 kalorii dziś ,głodna jestem średnio ,a raczej mam apetyt na zupełnie CO innego
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7205
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 13:14
Mazia napisał/a:
Shas na co masz ( miałaś ) apetyt
ciiii ,nie powiem....,a gdzie bym mogła powiedzieć ,to takiego wątku jeszcze się nie" dorobiłyśmy"na forumku
muszę coś zrobić ze swoim życiem ,coś zmienić ,coś pomyśleć ,bo mnie nosi,drażni ,irytuje ,denerwuje wszystko -i to by było na tyle ...
Pomogła: 11 razy Wiek: 30 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 9210 Skąd: Jarocin
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 13:18
shashua, auć a skąd u Ciebie koffana taki nastrojek???????????? Dzięki za pw odpiszę ale....echhhhhhh muszę to jakoś ładnie ułożyć-Ty to mnie na prawdę znasz jejciu nic Ci nie umknie
A poza tym mówiłam Ci( a raczej pisałam) ze jesteś bardzo koffana?
muszę coś zrobić ze swoim życiem ,coś zmienić ,coś pomyśleć ,bo mnie nosi,drażni ,irytuje ,denerwuje wszystko
Kochana chyba wiem o czym mówisz,też czasami mam takie myśli.Niby tak uczuciowo,rodzinnie wszystko okey,ale jeśli chodzi o pozostałe sprawy to czasem mam wrażenie jakby mi życie między palcami przeciekało.
o tak ,potrzebuję bardzo jakiejś zmiany ,i nie zadowoli mnie jakieś takie byle co ,to musi być coś POTężNEGO chyba zmienię sobie chłopa
shash, nawet niewiesz jak podobne są moje mysli do Twoich. Od dawna chce coś zmienić w moim życiu, ale to niestety nie jest takie proste.
Zaczęłam od siebie i od tego żeby lepiej i ładniej wyglądać. A co będzie dalej, zobaczymy. Sciskam mocniutko-iwonka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum