Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
shashua i stabilizacja -czyli walki ciąg dalszy
Autor Wiadomość
shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 18:10   

becia napisał/a:
dzisiaj zrobiłam buraczki z twojego przepisu, pachniały cudownie :tongue:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :icecream: :icecream: :icecream: to już lecę na spróbowanie ,cobyś nie pomyślała ,że się migam ;-) :lol: :lol: :lol: :clap: :clap: :clap: strasznie się cieszę :lovers:

a te strzałeczki to naprawdę mają Cię mobilizować do niejedzenia -tzn jedzenia dietetycznego :!: :lol: :lol:

co się dzieje: suszarka zamontowana ,sprzątniete,ale kupiłam taką żyłkę z metalem w środku,że teraz mój osobisty stęka,i myśli jak to poczepiać i się śmieje,że chyba jego ,albo tą pralkę( dosłownie :lol: ) uwieszę-bo spokojnie można by średniej wielkości słonia :lol: :lol: :lol: ameryka u mnie ,mam gdzie wieszać ,mam gdzie suszyć ,bo chora byłam ,juuuuupiiiii
a dietkowojak na razie tfu tfu dobrze,bigos wczorajszy :sick: ale się zmuszę ,ja jednak jestem niepoprawnym mięsożercą ,muszę jakiejś padlinki dorwać ,bo głodna jestem jak nie :lol: :lol: :lol: dziś sałateczka z oliwą z oliwek i 3 łyżki zupy -w planie może znów sałatka :hmmm: może by tak na sałatkach pojechać czy sóruwach :hmmm: papa :wave: :lovers:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 19:46   

To balkonik juz zrobiony,super.Jak chcesz slonia wieszac na sprawdzenie to juz lece do ciebie,zobaczymy czy wytrzyma :tongue: :tongue: :tongue:
Ja ci chyba pozazdroscilam bo tesciu mi bedzie kafelki na balkonie w sobote kladl,zaczyna sie u mnie polka.
shashua napisał/a:
,ja jednak jestem niepoprawnym mięsożercą ,muszę jakiejś padlinki dorwać ,bo głodna jestem jak nie :lol: :lol: :lol:
t zjedz sobie cos miesnego.Nie za malo bylo tego jedzenia dzisiaj,oj oj cos mi sie wydaje ze powinnas opiernicz dostac.Do salatek mozesz tez kawalki miesa wrzucac albo sera zoltego,smakuja dobrze.

becia 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 20:00   

Agnieszka71 napisał/a:
Jak chcesz slonia wieszac na sprawdzenie to juz lece do ciebie,zobaczymy czy wytrzyma

:clap: :clap: :clap: to ja dołanczam :clap: :clap: :clap:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 20:11   

becia napisał/a:
:clap: :clap: :clap: to ja dołanczam :clap: :clap: :clap:
no kochana ty masz 12 mniej niz ja,ale jak nas jeszcze kilka dojdzie to rzeczywiscie moze slonia powiesimy i probe generalna sznurkow zrobimy :tongue: :tongue: :tongue:

anetaz3 
Dietowa szycha

Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 20:18   

Agnieszka71 napisał/a:
robe generalna sznurkow zrobimy

Obawiam się,że nie wytrzymają jak się wszystkie powiesimy.No i Shas będzie miała po suszarce-nie róbmy dziewczynie tego.

becia 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 20:20   

shas nie ma to może oni na balkoniku sprawdzają razem wytrzymałoaśc tych sznurków :hmmm: :lol: :fun: :grin: oby z tego nie było czasem sznureczków malutkich :fun: :grin:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 20:31   

becia napisał/a:
oby z tego nie było czasem sznureczków malutkich

hahahaha jutro jak shaska poczyta to nas wytrzaska :grin:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 20:31   

becia napisał/a:
shas nie ma to może oni na balkoniku sprawdzają razem wytrzymałoaśc tych sznurków :hmmm: :lol: :fun: :grin: oby z tego nie było czasem sznureczków malutkich
oj nie moge Becia,nareszcie jestes z twoim humorem.Nocnik mam kolo lozka,stoi juz od rana jak posciki Anji i Gufinki czytalam,raz prawie nie zdazylam dojsc do klo

shashua 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 21:11   

sznureczki małe mówicie :hmmm: :hmmm: :hmmm: :lol: :lol: :lol: :fun: balkonik przetestowany bo uwiesiłam pościel wygotowaną i wykrochmaloą jak kocham :clap: :clap: i wisiiiiiii :mrgreen: próba generalna ,ale chętnie zrobię powtórkę bo miejsce jeszcze jest-walcie śmiało! :lol: -a nie ma mnie bo dzś osobisty okupuje swoje ,a jeszcze mięsko odmrażam ,bo ojciec w sobotę wędzi swoje i i ja się z jaką szyną i boczusiem podłączę-kocham jak się zrobi taką swoją wędlinkę ,a on wędzi cuuuuudownie :icecream: :icecream: :icecream: także ja na chwilkę ,nie ma mnie moment a tu z powrotem ponad 50 postów-jak Wy to robicie????????????????? :yikes: :lol: :lol: :lol: :lovers:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 21:14   

shashua napisał/a:
balkonik przetestowany bo uwiesiłam pościel
za malo musimy my sie uwiesic toporzadnie sprawdzimy.Shas taka swojska wedzonka,ale mi smaka zrobilas.No czekalysmy na ciebie bo indian party juz sie u Anji zaczelo :clap:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 21:16   

shashua napisał/a:
kocham jak się zrobi taką swoją wędlinkę ,a on wędzi cuuuuudownie

Shas ja też kocham taką wędlinkę własnej roboty. Wszystko smakuje wybornie i kiełbasa to kiełbasa, boczek to boczek a szynka to szynka. Wędliny kupone w sklepie smakują tak samo i nie ważne czy kilo kosztuje 10 czy 30 złotych.

Zaśliniłam klawiaturę

Mazia 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 06:41   

Shas ale fajnie macie z ta wedlinką właśnej roboty :icecream: :icecream: :icecream:
dzięki za strzałki :lovers: :clap:
ucałuj Kubusia bardzo ode mnie :-D

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 09:15   

shashua, jak nie wycałowałaś i nie wyściskałaś Kubusia ode mnie to .... :evilmad: wiesz................
A tak swoją drogą mam nadzieję,że w końcu troszkę odpoczęłaś ...spacerek z malutkim :clap2: :clap2: :clap2: Kurcze ale ja Ci zazdroszczę,że masz w rodzinie takie maleństwo cudne...............ja też chce jak ja nie mogę to może ktoś u mnie w rodzinie się zlituje :whistle: :whistle: :whistle:
A dziś jakie masz plany jak motorek włączysz? Może tak do Jarocka na kawcię :clap: :clap: :clap:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 10:16   

Shas pewno w pracy jestes...............milego dzionka ci zycze.

shashua 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 12:19   

hej laski ,właśnie zaraz wychodzę do pracki-papa
u mnie wsio dobrze ,odpoczełam bo poleżałam z książeczką byłam u Kubusia-wycałowany jak się należy od wszystkich ciotek-a teraz uciekam ,pogoda cudna i ciepło ,fajnie ,oby tylko bez burz -papa laseczki do wieczorka i dzięki za strzałeczki :lovers: :love: :lovers:

Odpowiedz do tematu