Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1710 Skąd: Wrocław
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 09:16
Anja, ale ja jestem i właśnie mi się przypomniało jak jechałam nad morze to mijaliśmy strzałkę na Jarocin ale kierowca jakiś wredny niedzisiejszy oportunista nie chciał skręcić
Pomogła: 11 razy Wiek: 30 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 9210 Skąd: Jarocin
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 09:26
gufinka napisał/a:
Anja, ale ja jestem i właśnie mi się przypomniało jak jechałam nad morze to mijaliśmy strzałkę na Jarocin ale kierowca jakiś wredny niedzisiejszy oportunista nie chciał skręcić
dawaj mi tego kierowcę-już ja mu pokarze,gdzie raki zimują
Anusiak napisał/a:
Shaska pewnie w pracce od rana zalatana, ale Anja nic się nie martw ja też wpadłam na trochę.
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7205
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 15:04
jestem jestem bardzo się cieszę ,że tak za mną tęsknicie ,i że się do mnie Anulka dobija -a ja w pracy ,a bezpośrednio po pognałam do Kubusia i zmobilizowałam siostrę do spacerku-łaziłyśmy do tej pory
moja córa dumna jak sto pawi dorwała karocę i ciągneła Z ROZANIELONYM ZIELONYM(APARACIK )uśmiechem
także jestem dopiero teraz a za jaką godz ojciec mi zamontuje suszarkę do bielizny na balkonie swojego pomysłu i roboty czyli rurki ,kółeczka i to się wszystko ma suwać bedzie wiercenie
głodna jestem ,ale się bardzo ,bardzo cieszę że u mnie tak ludno i że się o mnie martwicie-idę w podzięce postrzelać
Pomogła: 11 razy Wiek: 34 Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 6112
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 16:52
shashua, dzieki za strzałaeczki , ja myślami jestem z tobą
fajnie taki spacerek z Kubusiem , a jak podrośnie to będzie jeszcze ciekawsze jak wszystko będzie chciał zobaczyć, dotknąć .......
dzisiaj zrobiłam buraczki z twojego przepisu, pachniały cudownie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum