Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11832
Wysłany: Nie 18 Gru, 2011 20:41
no tak miałam napisać sorki ,te moje narzekania brakoczasowe już pewnie wszystkim bokiem wyszły ale pozytywny news taki że w styczniu przechodzę na play i już się ode mnie nie odczepicie bo nadrobie wszystkich
u nie jak zwykle:praca ,szkolenia ,praca druga ,w domu prysznic i spanie a teraz przedświątecznie-sprzątanie i szykowanie bo mam na to tylko pół soboty i niezielę wiec się na zbyt wiele nie porywam ,porządki na ukończeniu ,tyle ile zdąży..liśmy kiedyś tak się cieszyłam że mam córkę ,że pomoże mamusi pewnie jakbym miała 3 to by to samo było ... a tak zjedzie 23 na noc i tyle.. ale się cieszę że będzie
w tym tyg kończy mi się starz ,opinię dostałam -cud miód i orzeszki i biora mnie ,nie wiem na jak długo na razie ,także bez przerwy żadnej mam ciągłość pracy
i to tak z nowości jak na razie
Wysłany: Sob 24 Gru, 2011 13:10
Kochani ,na to Boże Narodzenie życzę wszystkim zdrowia, szczęścia ,optymizmu i uśmiechu ,i oby były rodzinne ,ciepłe ,wolne od tego ,co nam tak bardzo dokucza :stresu ,pośpiechu ,
miłości życzę i zgody
Wysłany: Czw 26 Sty, 2012 21:16
rany ,posprzątać tu wpadłam w nowym roku przynajmniej ,dobrze,że choć bezpośrednio wiem co i jak a tu prosze miesięczne zaległości
u mnie starucha ,z nowości to tle,że staż się skończył i z marszu mam umowę do maja ,na razie ev jeszcze z miesiąc a potem nie wiem co będzie ciesze się i z tego ,mam w końcu normalne średniokrajowe pobory córa ma sesję a ja ,w pracy masa roboty od początku roku dużo w terenie jestem ,ciekawe żeczy sie dzieją
Udało Ci się z tym stażem naprawdę, nawet z umową do maja. Zawsze to coś a potem większe szanse na to, że przedłużą na następny okres jakiś tam.
Gdyby mi się tak udało po stażu zostać to teraz bym siedziała za boiureczkiem, przeglądała papierki i obsługiwała całą sądoiwą biurokrację a tak; zawijam rajty i ti jest coraz bardzierj nie fajne.
A jak Ty się kochana czujesz?? Jakj Agga i jej sesyjka??
Wysłany: Wto 31 Sty, 2012 21:58
fakt trafiło się siedzieć za biureczkiem i przewalać papierki... i kupę innych jeszcze rzeczy robić ,wracam skonana bo dużo w terenie ,w takie zimno ale jak mus to mus
Aga rozwala sobie żołądek na tych redbulach i innych wspomagaczach sesyjnych a mnie szlag od tego trafia ,akurat trwa to wszystko i nie mam siły o tym gadać bo mi się coś robi ,chcę ją już w domu po tym wszystkim
dni za dniami leca w tempie przerażającym ,nie ogarniam
buziaczki dla Anusiaka i dla wszystkich
fiu fiu robotka super
tez mi sie taka marzy ehhhhhh
shashua napisał/a:
Aga rozwala sobie żołądek na tych redbulach i innych wspomagaczach sesyjnych a mnie szlag od tego trafia ,akurat trwa to wszystko i nie mam siły o tym gadać bo mi się coś robi ,chcę ją już w domu po tym wszystkim
o cholerka to sobie poszalała
duzo zdrówka mam nadzieje że Aga szybko sobie z tym poradzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum