Chciałbym tutaj codziennie dodawać wpis jak przebiegał mój dzień,co jadłem, ile jadłem, o których godzinach oraz jakie są efekty moich ćwiczeń. W ten sposób będziecie mogli mnie na bieżąco poprawiać to co robię źle bo w sumie chodzi Nam wszystkim o jedno ;) Będę to pisał według następującego szkicu:
Tryb dnia: np. dzień pracy, dzień wolny
Posiłki:
Śniadanie (7:30): co zjadłem
2 śniadanie (10:00): co zjadłem
Obiad (15:00): co zjadłem
Kolacja: (21:00): co zjadłem
Wyniki ćwiczeń (30min. rowerek)
Dystans: np. 10km
Kalorie: np. 200
Waga: 90kg
Dzisiaj wpiszę tylko ćwiczenia ze względu na porę ;)
Wyniki ćwiczeń (30min. rowerek)
Dystans: 14,21km
Kalorie: 324
Tryb dnia: dzień pracy
Posiłki:
Śniadanie (9:00): jogurt jagodowy z musli fitness + pomarańcza
2 śniadanie (10:00): banan
Obiad (15:00): sałatka (tuńczyk, kukurydza, k.pekińska, jogurt naturalny) + pieczywo razowe
Kolacja: (21:00): zupa groszkoda + mintaj z ziemniakami i cebulką na parze
Wyniki ćwiczeń: nie ćwiczyłem gdyż po pracy jechaliśmy do przyjaciół z nimi posiedzieć bo stała się u nich tragedia no ale nie bedę pisał co.
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15365 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Nie 23 Sty, 2011 14:54
Kermit Żaba, fajnie,że założyłeś swój bloog-ja na pewno będę częstym gościem u Ciebie i jakby co to pomogę
Dobrze,że wstawiasz rospiski,boo to bardzo pomaga w kontroli nad sobą -trzymam za Ciebie
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 02 Lut 2011 Posty: 51 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro 02 Lut, 2011 20:53
A szkoda, bo nie byłabym sama jedna rozpoczynająca dietę ( no i ćwiczenia, oczywiście) :) Swoją drogą, bardzo fajnie to wszystko rozpisane, chyba się zainspiruję!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum