oj pierwszy raz od 4 dni spalo mi sie dobrze... zasnelam jak dziecko...humorek chyba lepszy....
za moment przychodzi do mnie przyjacolka i wybieramy sie do miasta na jaies male szalenstwo
dzisiaj dzien wolny od wykladow wiec go jakos wykorzystam... moze w koncu jakies wpadna bo ostatnio strasznie sie zapuściłam....
no juz wrocilam z miasta.... pogadalam sobie posmialam sie.... oj dziewczyny i zgrzeszylam
ale wstawie rozpiske i czekam na jogurt naturalny z platkami fitella
jabco
szklanka siemienia lnianego
miesko z kurczaka po tajsku (z biedronki) i surowka
2 batoniki i biszkopciki
i za kare dzisiaj juz nic wiecej do pyszczka nie biore.... no wypije tylko herbatke srajaca...
fakt nie musialam tego jesc i mam teraz straszne wyzuty smienia ale za to dzisiaj pocwicze troszke i herbatke srajaca wypije co by mnie troche przeczyscilo
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 8849
Wysłany: Wto 27 Sty, 2009 18:29
Dorotek0404, wiem jak ci teraz cięzko, i największą pokusą są zakazane rrzeczy ,które kuszą i w chwilach słabości jest nam trudno się przed nimi oprzeć,ale nie pozwól aby ten stres ,który przechodzisz doprowadził do podjadania słodyczy, piszę to bo sama z doświadczenia wiem,że ilekroć byłam na diecie zaczynałam podjadać w momętach słabości ale terraz wiem,że to nie tędy droga, wierzę,że to była jednorrazowy grzeszek, trzymam kciuki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum