Zaraz pojde czegoś poszukać do jedzenia..
od dzisiaj zaczynam jesc jeszcze mniej i tylko owoce i warzywa.. do poniedziałku myśle, że dam rade sie tak ograniczyć zeby zacząć mała głodówke 4 - 5 dniowa na oczyszczenie.. pozniej kilka dni na powrot do normalnego jedzenia.. Własnie sobie troche poćwiczylam.. ;] odpoczynek na 15 minut i dalej do ćwiczeń lece ;]
Kurcze, bo kupiłam sobie spodnie na necie.. wymiary opisujące spodnie pasowały do moich wymiarów idealnie.. a nawet w niektórych miejscach miały więcej niż ja.. myśle sobie zawsze kupowałam 38 to teraz tez wezme i nie bede ryzykować z mniejszymi.. taaak przyszły po kilku dniach.. ledno sie wcisnełam.. okazało sie ze przysłali rozmiar 36 ;/ no ale nie wymieniam.. bo mam teraz wiekszą motywacje ;] myśle, ze jeszcze ze 3 kilo i sie zmieszcze bez problemu ;] wkońcu troche za nie zaplaciłam i nie wrzuce ich na dno szafy (zawsze tak robiłam z zaciasnymi ubraniami) :D
Pomogła: 4 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Sie 2008 Posty: 2619 Skąd: daleko od domu
Wysłany: Sro 18 Lut, 2009 08:54
kkasiaa123 napisał/a:
od dzisiaj zaczynam jesc jeszcze mniej i tylko owoce i warzywa..
Ja mam za soba taka probe- niestety wpadł mi kawalek mieska po drodze, ale tzrymam kciuki, bo kilka dni na takiej diecie to dla organizmu dobra sprawa- dodatkowo schudlam 2 kilo- ale potem trzeba bardzo uwazac bo rownie chetnie chca te kilogramki wracac
Ja również mam nadzieję, że się uda ;] juz kiedyś tak robiłam 3 dni;] juz 3 ciego dnia nie odczuwa sie głodu ;] tylko ja mam chłopa, który jak nie jem to mnie karmi. Nie wystarczaja mu tłumaczenia, że to głodówka dla zdrowia. Pozwala mi być na diecie, ale nie na głodówce. To przez to, że kilka razy zrobiło mi sie słabo.. i mu o tym powiedziałam;/ i teraz sie czepia :(
Witam (;
Wczoraj zrobiłam zaledwie 120 brzuszków.. i zadnych wiecej ćwiczeń nie wykonywałam. Jestem roche zła na siebie, ale dzisiaj to nadrobie.
Tak wiec napisze co wczoraj jadłam:
Koło 13 zjadłam sałatke z zupki chinskiej i kromke chleba z masełkiem. + herbata
O 15 zjadłam gołąbka. Również z kromką chleba i masełkiem.
Później wypiłam hebratke z cytryną i zjadłam 4 kostki czekolady. Nie bede sobie odmawiać przyjemności.. a 4 kostki to nie jest taka wielka tragedia ;]
No ale pozniej przyjechał moj chłopak z pracy.. poprosiłam go tylko zeby mi kupił soczek marchewkowy, a on kupił ogromną białą czekolade i gumisie... Zjadłam tylko troche tych żelków ;] i pozniej 2 małe wafelki;]
dzisiaj jade z kolezanka na zakupy. Ja nie biore pieniedzy, żeby nie kupić nic do jedzenia.. wezme tylko ze soba jakies jabłko.. I tak pewnie go nie zjem, bo zawsze jak mam cos do jedzenia to tego nie jem;]
Wszystko poszło na marne.. kilka dni sobie troche odpusciłam i dupa.. 2 kilo przybyło.. robie od dzisiaj głodówke kilkudniowa.. miałam zacząć za kilka dni.. ale zaczynam juz.. zadnego jedzenia.. tylko woda.. normalnie załamana jestem było juz tak fajnie waga pokazywała mi 60 kg a teraz 62 .. baaa prawie 63 ;/
Pomogła: 4 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Sie 2008 Posty: 2619 Skąd: daleko od domu
Wysłany: Pią 20 Lut, 2009 10:42
kkasiaa123 napisał/a:
zadnego jedzenia.. tylko woda.. normalnie załamana jestem było juz tak fajnie
To nie najlepsze rozwiazanie bo kilogramki zgubione w ten sposob i tak wrocą- głodowke mozna stosowac tylko jeden dzien i to nie czesciej niz raz na miesiac
Nie wiem.. musze cos wymyslec.. masakra.. tyle wisiłku na marne;/ wszyscy mówią do mnie "chudzielec" specjalnie zebym jadła wiecej.. a ja wiem jak wygladam .. i wiem z czym sie źle czuje.. ale nikt tego nie rozumie.. ehh aż sie wszystkiego odechciewa :( mam przed sobą od nowa 9 kilogramów.. teraz bede sie ważyła raz w tygodniu. .. jem same owoce i warzywa.. mam nadzieje, że sie nie złamie, bo to oznaczać bedzie całkowitą porażke;/
Wiesz, to jest chyba najlepsze, bo wiesz, że jak sobie pozwolisz na pączka, to zjesz mniej. Motywacja jest. Ja właśnie jestem pierwszy dzień na 1200 i nie jest źle. Przy 1000 już dawno bym zjadła coś, ale 30 min temu miałam zjeść II śniadanie. Zapomniałam Głodna nie jestem. Polecam.
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Pią 20 Lut, 2009 13:30
zżarło mi posta kkasiaa123, wiesz tak sobie czytałam Twoje pościki i nie będę słodzić,że to świetny pomysł głodówka czy wcinanie samych owoców i warzyw-bo to nic dobrego nie wróży i efekt jojo murowanyyyyyyyyyyyy
Zrobisz jak chcesz bo to Twoje życie i Twoja sprawa ale na takim odchudzaniu daleko nie zajedziesz-jeżeli Cię uraziłam to sory ale wiesz ja zawsze piszę to co myślę a nie to co ludzie chcą czytać
No w każdym razie trzymam za ciebie i życzę powodzenia w odchudzaniu
Wczoraj znowu sie najadłam;/ dzisiaj zaczynam od nowa całe odchudzanie.. podziele sobie dzien na 5 małych posiłków.. i juz.. jak dzisiaj mi sie nie uda.. to obiecuje znikne z forum.. nie bede nikogo denerwować i zakoncze swoje odchudzanie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum