Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 15 Sie 2008 Posty: 829
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 11:35 pół żartem, pół serio
Witam wszystkich raz jeszcze bardzo serdecznie
Cieszę sie że do was trafilam bo jestescie naprawde wspaniali, uprzejmi i w ogole naj naj naj!
super że moglam dolączyc do grona tak fajnych osob
ale od dzisiaj doszedł wam jedem obowiązej : jestescie moim sumieniem i motywacja!
bo co jak co, ale przyznac sie do porazki przed wami to bedzie wstyd, wiec nie ma zmiłuj...
no to zaczynam dietkowanie :-D
ale od wtorku.... taka date sobie wymyslilam i nie ma juz odwrotu
A puki co to do wtorku jeszcze zaszaleje
CIEKAWOSTKA: sposób na jedrne nogi - i troche wyszczupla :-D
pełna szklanke sypanej kawy zalac w jakims garnuszku polowa szkalanki wrzatku i przykryc na 5 minut, odcedzić, do fusów dodac miąsz i sok z polowy grapefruita i wymieszac... (poczekać chwilke az troche przestygnie.
ta papke nalozyc na uda (dziala tez na pupe i brzuch :-D ) i owinać nogi zwykla folia spozywcza. a nastepnie te miejsca owinac cieplym kocykiem i posiedziec 20 - 30min (popijajac zielona herbatke )
pozniej spłukać letnia wodą (można przy splukiwaniu zrobic przysznic cieplo-zimno, daje lepszy efekt :-D ) a pozniej wklepac balsam wyszczuplający
no i powtarzac przynajmniej raz w tygodniu...
POLECAM!!! Sprawdzilam i naprawde dziala
jak cos jeszcze mi przyjdzie do glowy to dam znac :-D
buziak
Już MY Cię odpowiednio zmotywujemy, spokojnie, spokojnie. Tylko poczekaj.
buziaki444 napisał/a:
no to zaczynam dietkowanie
ale od wtorku....
A to "od wtorku" to mi się nie podoba. Postanowiłaś, to staraj się od dziś. Nie odkładaj na później, bo może być coraz ciężej. Przyjdzie wtorek i powiesz sobie od czwartku, później od piątku i tak w kółko. Tu masz minusik.
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 11:57
tibby dopiero od wtorku, bo we wtorek wracam do domku (teraz jestem na wakacjach i mojego faceta, a teściowej nie da rady odmówić :-| ) dlatego mam tydzień przerwy w diecie... bo odchudzam sie juz ponad 2 miesiace i zrzucilam juz 6 kilo ale jak tylko wysiade z pociagu to przestawiam sie na tryb odchudzania
tibby napisał/a:
A to "trochę wyszczupla" to jak bardzo trochę?
napewno znacznie ujędrnia, a cieżko mi powiedziec jak bardzo wyszczupla bo caly czas tez cwicze wiec nie moge sprawdzic, ale zmniejsza sie celulit....
ale stosowałam to 2 lata temu i BEZ ćWICZEń i po 6 razach (w 1,5 miesiaca, na kazdej nodze straciłam ok 1cm a na brzuchu 2cm)
a gdybym ćwiczyła to byloby lepiej
a nawet jak Cie nie wyszczupli to bedziesz miala jedrniejsze nóżki a to też duzo daje (zwłaszcza dla oka )
buziaki444, witam Cię serdecznie. Miło, że do nas dołączyaś i możesz być pewna, że doping w odchudzaniu u nas dostaniesz a jak zajdzie potrzeba to i kopaski się posypią.
Pomogła: 7 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 1565
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 15:20 pół żartem, pół serio
Hejka!! Witam serdecznie na forum!! Jestem tu od niedawna ale mogę z całą pewnością powiedziać że na tym forum jest najlepsza motywacja!! Możesz się tu czuć swobodnie bo każda z nas ma taki sam lub podobny problem ze swoim ciałkiem!! Trzymam kciuki pa
buziaki444 również witam serdecznie na forumku i życzę powodzenia w dalszej walce z kiloskami ! Tu NA PEWNO znajdziesz motywacje, ja np. jestem na diecie już teraz "najdłużej w życiu" i mimo, że to niby nie oszałamiający wynik (chociaż dla mnie jest), wiem, że dam radę dzięki forum i dziewczynom! :-D
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 21:18
witaj Kid_SiSter :-D
ja jestem tu od wczoraj a juz mam kilogramy motywacji
i juz chyba na dobre sie tu zadomowie
no a teraz powiem wam czego nie robić:nie żrec jak ja dzisiaj...
normalnie poszly 2 princesse a na kolacje jajka w majonezie
i tego trzeba sie wystrzegac bo to zło
ale dieta dopiero od wtorku to szaleje
bo pozniej jak schudne to cale zycie sie pilnowac...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum