Wysłany: Nie 16 Lis, 2008 15:02
No, od czasu do czasu można sobie pozwolić na jakąś niewielką słodycz, żeby jakoś sobie umilić to diecenie się.
Oj, zwykłe deserki dla dzieci. Np. Gerber, Hipp, Bobovita. (innych wręcz nie widziałam)
Najlepiej kupować słoiczki Owoce, np. sałatkę owocową. Słodkie to, smaczne, a kalorii mało.
Jeszcze ostatnio wyłapałam nowe smaki. Więc jest gitez. Tylko szkoda, że w sklepie osiedlowym taki mały wybór jest, więc jak jestem w markecie większym to jest rzut na dział dziecięcy.
A obiadki to masz rację - są zupełnie bezsmakowe, z resztą trudno się dziwić, dla dzieci to nie może być połowy 'zwykłych' składników i jeszcze bez przypraw, więc cóż...
Swoją drogą słyszałam o diecie opartej na samych takich posiłkach...
_________________ Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym...
Ech, chyba rzeczywiście lepiej te słodycze rzucić w .... kąt Dzis rozpiski nie będzie, bo mialam niestety atak na słodycze (byly w zasięgu ręki, a forum nie bylo i zostalam pokonana przez ten cholerny głód słodyczowy )
Zastanawiam sie nad przejściem na montignaca troche o tym dzis czytalam i pomyslalam, że moze u mnie by sie sprawdzila taka dieta- na sniadanie jest duzo i slodkie (różne placki, nalesniki i dzemy uwielbiam ) i mimo, że sporo sie je podobno sie chudnie... Czy ktoras z was może stsosowala/slyszala o tej diecie w praktyce?
Wysłany: Wto 18 Lis, 2008 09:29
tomsa napisał/a:
Widze ze brak forum nie tylko mnie na manowce sprowadzil
Chyba większość z nas.
Ale dziś już motywacja dodatkowa, bo jak siedziałam z koleżanką na 'jej urodzinach' to stwierdziłyśmy, że dziś (w sensie wczoraj) możemy, a od jutra (w sensie dziś!) obie ostro dietujemy. Myślę nad dietą 1000 kcal.
_________________ Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum