Pomogła: 11 razy Wiek: 30 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 9210 Skąd: Jarocin
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 12:06
gufinka, kurcze no patrz hmmmmmmmmmmmmmmm nie ciekawie,żeby Ci się na głowę zwalać jak rodzinka wraca
Ja mogła bym to przełożyć na np. za tydzieńale nie wiem jak Anusiaczek no i może Maziulka też by dojechałą bo ma blisko
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 12:11
No to dziewczyny jak robimy? Bo ja to bym chciała cały dzionek z Wami spędzić ale tak fajowsko,żeby żadnej w niczym nie przeszkadzać bo wiem jak to jest
Dodam jeszcze,że nigdy we Wrocku nie byłam i będziecie musiały się mną od poczatku do końca zająć bo zginę
Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1710 Skąd: Wrocław
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 12:13
No ja cieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, serio możecie za tydzień???????????????????????????????????????????????????????????????? Kochane jesteście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale naprawdę??? Anusiak Ty nie ściemniasz????????????????????? Bo zaczynam wierzyć
Dziewczyny, super pomysl to spotkanie. Zycze, zeby bylo takie, jak sobie wymarzylyscie
Jezeli natomiast zamierzacie zorganizowac jeszcze jakies spotkanie w drugiej polowie przyszlego roku, to chetnie bym sie na nim zjawila, oczywiscie nie sama, a z malym ponciakiem, ktory juz w styczniu powinien sie pojawic na swiecie.
Tak, tak, wiem, za bardzo wybiegam myslami do przodu, ale coz, pomarzyc zawsze mozna
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 12:27
Anja napisał/a:
zaopiekujecie się mną
no baaaaaaa lepiej niż kura kurczakami Przecież Twój mąż by nas ukatrupił jakbyśmy Cię gdzieś zgubiły Ale super! Żeby tylko pogoda jako taka była, a zresztą niech się wali i pali.
Anusiak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co Ty na to???????????????????????Czym Ty przyjedziesz? Bo Anja pewnie PKS Długo się jedzie? Ale fajnie!!! Ale wpadniemy do gufinki do domku??? Na jakiś obiadek czy coś?
Ponto, no ja myślę, że z Ponciątkiem Nie tak do przodu wcale bo jak maleństwo się urodzi to zegarka nie zdążysz znaleźć a już pójdzie do przedszkola
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 12:40
gufinka, NOOOOOOOOOOO TO JA JUŻ się cieszę jejciu żeby tak jeszcze Maziulka mogła do nas dołączyć i może jeszcze jakieś dziewczyny dojadą
Pontusia to jak będziesz w kraju to jak inaczej być nie może na pewno się spotkamy
Anetko ten humorek to od niedawna się pojawił i ja go już nie wypuszczę nigdy.
I tego ci ,życzę.Wiesz co człowiek to się za bardzo przejmuje drobiazgami-przynajmniej ja tak mam.Chciałabym wszystko kontrolować-a tak się nie da żyć.Ostatnio trochę wrzuciłam na luz i stwierdziłam ,że żyje mi się lżej.
Jejku ale Wam zazdroszczę spotkankaale mną to musiał by się ktos zaopiekować od razu na dworcu w Poznaniu bo pewnie bym juz tam zginęła .Anula a ty któredy pojedziesz to moze bym coś wymyśliła jak byście mnie przyjęły
Pontusia to jak będziesz w kraju to jak inaczej być nie może na pewno się spotkamy
Oczywiscie, tylko napisalam o drugiej polowce przyszlego roku, bo najpierw trzeba malucha troche odchowac, tak z dopiero narodzonym jezdzic gdzies zima to nie bardzo.
gufinka - dzieki za pocieszenie. Zawsze wiesz, jak czlowiekowi humor poprawic
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 07:58
[quote="Anusiak"]Taka zaaferowana jestem tym wyjazdem, że prawie rodzince kotlety spaliłam [/quote ]
Ooooooooo kochana!!!!!!!!! To tylko zapowiedź tego co ich czeka jak Anusiak rozwinie skrzydełka i odfruuuuunieeeeeeeee
anetaz3 napisał/a:
Chciałabym wszystko kontrolować-a tak się nie da żyć.Ostatnio trochę wrzuciłam na luz i stwierdziłam ,że żyje mi się lżej.
Święta racja ale to musi być trudne, wiem po mojej mamie i powoli po sobie też Pewne sprawy mnie nie wkurzały jakiś czas temu a teraz bym chciała zawsze mieć porządek, o wszystkim pamiętać itd..... głupek
Agnieszka71 napisał/a:
u mnie problemu nie ma mam samolot prosto do Wrocka
No to o co chodzi??? Kule Ci prześwietlą czy tam jakiej broni biologicznej nie przewozisz i heja!!! ( A potem Aga Kulomiot na pokładzie samolotu - "Ręcę do góry, to jest napad!!!!!!!! Cisza bo powystrzelam jak kaczki ")
ponto napisał/a:
gufinka - dzieki za pocieszenie. Zawsze wiesz, jak czlowiekowi humor poprawic
Zdecydowanie zbyt długo było na odwrót A ja zachodzę w głowę jak będziesz swojego Pontusia ubierać
Dzisiaj piąteczek, hurra Choć pewnie nie wszystkie mamy wolny weekend Ale mój też średnio wolny bo gotowanie dla rodzinki i czekanie....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lecę zmienić suwaczek A zaraz potem śniadanko
4 dykty z serkiem light i pomidorem
jogobelka
zupa z soczewicy
cos z feta bo mi zostalo troche
Wsuwam codziennie garsc fistaszkow Ale to na cały dzionek plan nie na śniadanko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum