Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Pierwszy etap totalnej zmiany w życiu - dieta ciała i mózgu
Autor Wiadomość
Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 12:06   

gufinka, kurcze no patrz hmmmmmmmmmmmmmmm nie ciekawie,żeby Ci się na głowę zwalać jak rodzinka wraca :hmmm: :hmmm: :hmmm:
Ja mogła bym to przełożyć na np. za tydzieńale nie wiem jak Anusiaczek :hmmm: no i może Maziulka też by dojechałą bo ma blisko :clap2:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 12:08   

Ja mogę wyjazd przełożyć jak najbardziej.

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 12:11   

No to dziewczyny jak robimy? Bo ja to bym chciała cały dzionek z Wami spędzić ale tak fajowsko,żeby żadnej w niczym nie przeszkadzać bo wiem jak to jest
Dodam jeszcze,że nigdy we Wrocku nie byłam i będziecie musiały się mną od poczatku do końca zająć bo zginę :yikes: :yikes: :yikes:

gufinka 
Dietowa szycha

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 12:13   

No ja cieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, serio możecie za tydzień???????????????????????????????????????????????????????????????? :cry: :cry: :cry: :cry: Kochane jesteście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale naprawdę??? Anusiak Ty nie ściemniasz????????????????????? Bo zaczynam wierzyć :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Viva Italia!!!

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 12:19   

gufinka, kurcze no ja tak sobie myślę,że jak tyle wytrzymałam to jeszcze troszkę wytrzymam ale zaopiekujecie się mną???????????????????

ponto 
Zaciążona :)

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 12:20   

Dziewczyny, super pomysl to spotkanie. Zycze, zeby bylo takie, jak sobie wymarzylyscie :lovers:

Jezeli natomiast zamierzacie zorganizowac jeszcze jakies spotkanie w drugiej polowie przyszlego roku, to chetnie bym sie na nim zjawila, oczywiscie nie sama, a z malym ponciakiem, ktory juz w styczniu powinien sie pojawic na swiecie.

Tak, tak, wiem, za bardzo wybiegam myslami do przodu, ale coz, pomarzyc zawsze mozna :mrgreen:

gufinka 
Dietowa szycha

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 12:27   

Anja napisał/a:
zaopiekujecie się mną

no baaaaaaa lepiej niż kura kurczakami :clap: Przecież Twój mąż by nas ukatrupił jakbyśmy Cię gdzieś zgubiły :clap: :clap: Ale super! Żeby tylko pogoda jako taka była, a zresztą niech się wali i pali.

Anusiak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co Ty na to???????????????????????Czym Ty przyjedziesz? Bo Anja pewnie PKS :hmmm: Długo się jedzie? :evil: :evil: Ale fajnie!!! Ale wpadniemy do gufinki do domku??? Na jakiś obiadek czy coś? :hmmm:

Ponto, no ja myślę, że z Ponciątkiem :clap: Nie tak do przodu wcale bo jak maleństwo się urodzi to zegarka nie zdążysz znaleźć a już pójdzie do przedszkola :tongue:

Viva Italia!!!

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 12:40   

gufinka, NOOOOOOOOOOO TO JA JUŻ się cieszę :clap: :clap: :clap: :clap: jejciu żeby tak jeszcze Maziulka mogła do nas dołączyć :clap: :clap: :clap: i może jeszcze jakieś dziewczyny dojadą :clap: :clap: :clap:
Pontusia to jak będziesz w kraju to jak inaczej być nie może na pewno się spotkamy :clap2: :clap2: :clap2:

gufinka 
Dietowa szycha

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 12:45   

Anja napisał/a:
i może jeszcze jakieś dziewczyny dojadą

:hmmm: nooooo pewnie Shas....Aga...Ksenia.... :cry: a jakby tak jakiego odrzutowca wynająć co by je wszystkie pozabierał i tu spuscił na spadochronach????? :clap:

Viva Italia!!!

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 13:06   

Ja jestem jak najbardziej za i będę na bank. Będę jechać pociągiem jakieś 3, 5 godziny normalną trasą albo 4 okrężną.

Taka zaaferowana jestem tym wyjazdem, że prawie rodzince kotlety spaliłam :mrgreen:

anetaz3 
Dietowa szycha

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 13:58   

gufinka napisał/a:
Anetko ten humorek to od niedawna się pojawił i ja go już nie wypuszczę nigdy.

I tego ci ,życzę.Wiesz co człowiek to się za bardzo przejmuje drobiazgami-przynajmniej ja tak mam.Chciałabym wszystko kontrolować-a tak się nie da żyć.Ostatnio trochę wrzuciłam na luz i stwierdziłam ,że żyje mi się lżej.

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 14:46   

gufinka napisał/a:
Anja napisał/a:
i może jeszcze jakieś dziewczyny dojadą

:hmmm: nooooo pewnie Shas....Aga...Ksenia.... :cry:
u mnie problemu nie ma mam samolot prosto do Wrocka,w godzine jestem u was.Moze jeszcze w tym roku Gufinke odwiedze to i reszta by przyjechala.
Anusiak napisał/a:
Taka zaaferowana jestem tym wyjazdem, że prawie rodzince kotlety spaliłam :mrgreen:

Kama36 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 15:00   

Jejku ale Wam zazdroszczę spotkankaale mną to musiał by się ktos zaopiekować od razu na dworcu w Poznaniu bo pewnie bym juz tam zginęła .Anula a ty któredy pojedziesz to moze bym coś wymyśliła jak byście mnie przyjęły :hmmm: :hmmm:

ponto 
Zaciążona :)

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 19:49   

Anja napisał/a:

Pontusia to jak będziesz w kraju to jak inaczej być nie może na pewno się spotkamy :clap2: :clap2: :clap2:

Oczywiscie, tylko napisalam o drugiej polowce przyszlego roku, bo najpierw trzeba malucha troche odchowac, tak z dopiero narodzonym jezdzic gdzies zima to nie bardzo.

gufinka - dzieki za pocieszenie. Zawsze wiesz, jak czlowiekowi humor poprawic :lovers:

gufinka 
Dietowa szycha

Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 07:58   

[quote="Anusiak"]Taka zaaferowana jestem tym wyjazdem, że prawie rodzince kotlety spaliłam [/quote ]

Ooooooooo kochana!!!!!!!!! To tylko zapowiedź tego co ich czeka jak Anusiak rozwinie skrzydełka i odfruuuuunieeeeeeeee :clap:

anetaz3 napisał/a:
Chciałabym wszystko kontrolować-a tak się nie da żyć.Ostatnio trochę wrzuciłam na luz i stwierdziłam ,że żyje mi się lżej.

Święta racja ale to musi być trudne, wiem po mojej mamie i powoli po sobie też :roll: Pewne sprawy mnie nie wkurzały jakiś czas temu a teraz bym chciała zawsze mieć porządek, o wszystkim pamiętać itd..... :oops: głupek :crazy:

Agnieszka71 napisał/a:
u mnie problemu nie ma mam samolot prosto do Wrocka

No to o co chodzi??? Kule Ci prześwietlą czy tam jakiej broni biologicznej nie przewozisz i heja!!! ( A potem Aga Kulomiot na pokładzie samolotu - "Ręcę do góry, to jest napad!!!!!!!! Cisza bo powystrzelam jak kaczki :evil: ")

ponto napisał/a:
gufinka - dzieki za pocieszenie. Zawsze wiesz, jak czlowiekowi humor poprawic

:clap: Zdecydowanie zbyt długo było na odwrót :clap: :grin: A ja zachodzę w głowę jak będziesz swojego Pontusia ubierać :hmmm:

Dzisiaj piąteczek, hurra :clap: Choć pewnie nie wszystkie mamy wolny weekend :blush: Ale mój też średnio wolny bo gotowanie dla rodzinki i czekanie....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lecę zmienić suwaczek :thumbsup: A zaraz potem śniadanko

4 dykty z serkiem light i pomidorem
jogobelka
zupa z soczewicy :hmmm: :hmmm: :hmmm:
cos z feta bo mi zostalo troche
Wsuwam codziennie garsc fistaszkow :icecream: :icecream: :icecream:
:!: Ale to na cały dzionek plan nie na śniadanko :yikes: :yikes: :grin:

Viva Italia!!!

Odpowiedz do tematu