Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Pierwszy etap totalnej zmiany w życiu - dieta ciała i mózgu
Autor Wiadomość
Ksenia 
Dietowa szycha

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 09:03   

:grin: Halo Gufinkla :grin:
Mam zapytanie czy chcesz spowrotem swoje pingwiny bo sie do mnie przeprowadzily i uzeduja w basenie ........ :yikes:
A tak na powarznie jak tam w pracy duzisiaj .........

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 09:28   

Gufinka mam cię i już się nie odczepię :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Co się u Maziuki dzieje bom jeszcze tam nie była :blink: No to lecę do Mazi a Ciebię będę przez cały dzionek tu nawiedzać :evil: :evil: :evil:

gufinka 
Dietowa szycha

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 09:44   

Ksenia napisał/a:
czy chcesz spowrotem swoje pingwiny

Boże broń :yikes: :yikes: :yikes: Sprobuję Ci załatwić na nie jakieś dofinansowanie ale z powrotem nie chcę dziadostwa :yikes: :whistle: :whistle: :whistle:

W pracy dziekuję spokojnie, jak zwykle :grin: ale wysyłam CV gdzieś tam bo chyba gotowa jestem do czegoś innego - mam nadzieję :grin:

Anja napisał/a:
Gufinka mam cię i już się nie odczepię

Hen heeeee czuję się rozkosznie uwięziona :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tylko czy z czasem nie będziesz ganiać z rozwianą grzywą w poszukiwaniach trutki na gufinkę? :hmmm:

A przy nawiedzaniu to niech Ci pomoże jakiś Szaman czy cuś :yikes: :whistle: :whistle: :whistle:

Zjadłam jabłuszko, nic mi nie spuchło :blink: :clap: i zaraz 2 kawka :icecream:

Viva Italia!!!

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 10:03   

gufinka, to do mnie dawaj na kawcięęęęęęęęęęęęęę ja zrobię Ci taką jaką bedziesz chciała :clap: :clap: :clap:

gufinka 
Dietowa szycha

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 10:11   

Anja, ja dużych wymagań nie mam. Tylko żeby była najlepiej w galonowym baniaku ze spienionym gorącym mleczkiem 1,5% (ponoć spienia się od 2% w górę :whistle: ) podana w wysokiej szklance, baniak na dolewkę, w otoczeniu fal, szumu morza, z widokiem na góry i z całym forumkiem dookoła :grin: To mogę jużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż?????????? :clap: :clap: :clap:

Viva Italia!!!

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 10:13   

gufinka, no to ja już mogę sunąć nad morze tak jak tu siedzę teraz :clap: :clap: :clap: :clap:

MEżuś prosi o śniadanko :blush: -zaraz do Was wracam :mrgreen:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 4 razy

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 10:14   

gufinka napisał/a:
Anja, ja dużych wymagań nie mam. Tylko żeby była najlepiej w galonowym baniaku ze spienionym gorącym mleczkiem 1,5% (ponoć spienia się od 2% w górę :whistle: ) podana w wysokiej szklance, baniak na dolewkę, w otoczeniu fal, szumu morza, z widokiem na góry i z całym forumkiem dookoła :grin: To mogę jużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż?????????? :clap: :clap: :clap:

No Gufcia faktycznie wymagania praktycznie zerowe :tongue:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 10:28   

Cytat:
gufinka napisał/a:

No Gufcia faktycznie wymagania praktycznie zerowe :tongue:

gufinka 
Dietowa szycha

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 10:37   

Agnieszka71 napisał/a:
Gufinka doszedl d cie bie sms ode nie bo cicho siedzisz i nic nie mowisz

No żesz napisałam tylko nie pamiętam gdzie :whistle: ale na NK też. No że doszedł i dzieki i miło było :grin: nie odpisałam bo w transie próbuję do powrotu dziecka wszystko porobić zamiast leżeć do góry brzuchem i korzystać ze spokoju :mrgreen: za to robic potem razem z nim

Viva Italia!!!

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 11:02   

to ciebie widze stresik dopadl,tak na amen?
Dziecko wraca powinnas sie cieszyc,a nie stresowac? :tongue: :tongue: :tongue:
W mieszkanku cos robisz?

gufinka 
Dietowa szycha

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 11:06   

Ano upiększam bo mi się szybko nudzi jak jest za długo tak samo. Chcę żeby było dużo zieleni, ciemnego niebieskiego na granicy morskiego no i drewno :roll: Potrzebuję potrójnej półeczki na ścianę przy oknie dla kaktusików bo nie mam miejsca na parapecie jak mi przybyło ze 20 sztuk znowu :whistle: Potrzebuję też czarne eleganckie pólbuciki :blink:

Viva Italia!!!

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 11:14   

gufinka, jak Anusiak w sobotę przyjedzie do Wrocka to ja w niedzielę na cały dzionek też dojadę bo sam mężuś mi zaproponował,żebym sobie pojechałą do Was a nie siedziała i ryczała więc czekam teraz.................... i siedzę jak na szpilkach :blink: albo kaktusach??????????????? :clap: :clap: :clap:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 4 razy

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 11:19   

O ja Cię nie mogę huraaaaaaaaa. To ja sobie nocleg załatwiam i pięknie będzie. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 11:29   

gufinka napisał/a:
Potrzebuję też czarne eleganckie pólbuciki :blink:
no to rzeczywiscie do urzadzenia mieszkania zakup pasuje.
gufinka napisał/a:
Ano upiększam bo mi się szybko nudzi jak jest za długo tak samo.
ja tez tak mam ciagle bym cos zmieniala.
W Polsce moj pokoj mial 6 m kwadratowych-co jakis czas z moja mlodsza siostra przestawialysmy graty w naszych pokojach(jej pokoj tez byl taki maly).Ubaw byl zawsze nieziemski ,bo co mozesz zrobic w takim malym pokoju,ale graty(szafa,biurko z regalem,lozko)
zawsze inaczej stawialysmy.
gufinka napisał/a:
bo nie mam miejsca na parapecie jak mi przybyło ze 20 sztuk
prawdziwy koneser kaktusowy z ciebie sie zrobil
Anja napisał/a:
to ja w niedzielę na cały dzionek też dojadę bo sam mężuś mi zaproponował,żebym sobie pojechałą do Was a nie siedziała i ryczał
ale super,to widze ze sie prawdziwe spotkanie szykuje.
Anusiak napisał/a:
O ja Cię nie mogę huraaaaaaaaa. To ja sobie nocleg załatwiam i pięknie będzie. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Widzisz a zaczelo sie od pomyslu

gufinka 
Dietowa szycha

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 12:04   

szkoda że nie był to ubiegły weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W tą niedzielę rodzinka wraca no ale nie z samego rana. Tylko muszę ugotować ogórkową i pierogi ruskie :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: No bo ciągle to takie marzenia, pomysły, groźby ale nie sądziłam że to tak naprawdę może się zdarzyć :yikes: A oni nie lubią odsmażanych pierogów to co mogę je na 2-gi dzień na wrzątek wrzucić i się nie rozlezą??? :cry: :cry: :cry:

Viva Italia!!!

Odpowiedz do tematu