Pomogła: 7 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 1565
Wysłany: Sob 31 Sty, 2009 22:35
Witam na forum ... oczywiście spóźniona ale cóż bywa...
widze że już jest 5 kilosków mniej bardzo gratuluje no i jak tam ... Eklerko opierasz się przed ciastkami????
Przypomnial mi sie dzisiejszy tekst z filmu:
stół zastawiony smakolykami, i babka do faceta mowi "szlak znow moja dieta pojdzie na spacer, pan sie nie martwi ze utyje"
a gosc na to "ja jestem na diecie CUD, a polega ona na tym ze jem wszystko co popadnie , a jak schydne to bedzie cud!!!"
W cuda to niewieza, jezeli chodzi o taka sprawe. Kurcze to jest wieczna walka ze slabosciami
Moze jutro bedzie lepiej!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum