Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 980
Wysłany: Sob 28 Mar, 2009 12:39 Pamiętnik Nikoli
Witam jeszcze raz:) Nie wiem czy wybrałam dobry dział na ten blog, chyba jeszcze nastolatką jestem
Od dzisiaj moja dieta rusza pełną parą:D Rano poszłam na dietetyczne zakupy, kupiłam: otręby z żurawiną, siemię lniane, pestki, zieloną i czerwoną herbatę, marchewy, jabłka, grejpfruty, hula-hop i balsam wyszczuplająco-ujędrniający
Mam mega pozytywne nastawienie jak na razie Zaraz wsypie do hula-hop jakiś groch, z tego co tu wyczytałam to wtedy dopiero się czuje że się kręci. Pomyślę jeszcze nad innymi ćwiczonkami zwłaszcza na brzuch uda i pośladki bo w tych partiach mam największy problem Takie "uroki" gruszki Moje wymiary:
- talia: 70
- pas: 86
- biodra: 97
- udo: 57
- ręka: 28
Dietę jaka będę stosować to dieta na 5:)
POZDRAWIAM
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 980
Wysłany: Nie 29 Mar, 2009 10:27
Dzień już minął a więc chyba mogę już napisać posta pod postem
Już się uzależniałam od tego forum:) Panuje tu taka miła atmosfera, że mogłabym cały dzień tak przesiedzieć:D
Wczoraj dzień udany:D żadnych słodyczy Z ćwiczeń to tylko 10min hula hop bo strasznie mnie bolało i więcej nie dałam rady, ale dzisiaj będzie min. 20min!! Pozatym zrobiłam 20 pompek i 8 minut buns:D Chyba dołącze jeszcze 8 minut ABS
No to lecę na herbatkę czerwoną i zieloną Bye, bye
Nikola, super, że dzionek był bez słodyczy a ćwiczenia cóż na poczatkuu każdy robi niewiele ale trochę systematyczności i będziesz robiła wszystko dłużej
Pomogła: 7 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 1565
Wysłany: Nie 29 Mar, 2009 16:08
Nikola, jeszcze raz Cię serdecznie witam na forum Bardzo cieszy mnie twoje pozytywne nastawienie tylko pamietaj żadnych drastycznych diet i dużo ruchu a sukces murowany Trzymam za Ciebie kciukasy
A może byś rozpiski wstawiała Co ty na to???
Pozdrowionka
Wysłany: Pon 30 Mar, 2009 14:23
syla19799 napisał/a:
ja bym rano zjadla te 3 kanapki a wieczorem jogurt z otrebami
racja powinno być na odwrót, następnym razem na pewno będzie:D
sabina napisał/a:
ważne jest o której zjadłaś ten chlebek
dokładnie o 18, a zasnęłam dopiero koło 1 bo piaskowy dziadek zapomniał o mnie chyba
Anja napisał/a:
cześc jeszcze ja wpadłam się przywitać na Twoim blogasku i trzymam za dietkę
slonko2544 napisał/a:
Nikola, witam i życze powodzenia
Dzięki
Dzisiaj się ważyłam i....1kg mniej Czy to możliwe że w 3 dni aż kilosek uciekł? Może to też dzięki temu że dzisiaj przyplątała się do mnie @
Jak jutro też będzie 58 to zmienię suwaczek:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum