Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 980
Wysłany: Nie 19 Kwi, 2009 17:57
mila92 napisał/a:
A co tam jeszcze u Ciebie słychać??? Jakoś malutko piszesz i się nie pojawiasz na forum dzisiaj
matura przede mną a więc czasu brak
No ale muszę sobię chociaż chwilę dziennie wygospodarować na forumek bo inaczej rozpase się całkowicie
Dieta nie idzie kompletnie, dzisiaj miałam sobie wszystko uporządkować i zacząć pradziwą dietę, niestety moje słabości po raz kolejny mnie pokonały :(((
Wysłany: Pon 20 Kwi, 2009 16:48
Hej:))
Mam nietypową prośbę, wiem że to forum o dietach ale mam nadzieję na pomoc. A mianowicie w piątek kończę szkołę i każdy dla wychowawcy ma wpisać w albumie coś od siebie. Znacie może jakiś fajny cytat?? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję
widzę, że nie tylko ja mam problem ze słodyczami ;] ja zawsze mówie jutro
- Dlaczego mam zatem słuchać serca?
- Bo nie uciszysz go nigdy. I nawet gdybyś udawał, że nie słyszysz, o czym mówi, nadal będzie biło w twojej piersi i nie przestanie powtarzać tego, co myśli o życiu i o świecie.
[...] wystarczy przyjrzeć się zwykłemu ziarenku piasku, a ujrzysz w nim wszystkie cuda stworzenia.
Bo los pragnie, byś spełnił swoją Własną Legendę.
Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.
wszystko jest z książki Alchemik Paulo Coelho
może coś Ci się spodoba
pozdrawiam
Pomogła: 7 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 1565
Wysłany: Sro 22 Kwi, 2009 15:53
Nikola napisał/a:
matura przede mną a więc czasu brak
No ale muszę sobię chociaż chwilę dziennie wygospodarować na forumek bo inaczej rozpase się całkowicie
A no faktycznie zapomniałam widze że bedę musiała trzymać podwójnie kciuki za Ciebie i brata bo też ma maturke w tym roku, ale w przeciwieństwie do Ciebie on się nie uczy i mówi że tydzień przed zacznie jak go znam to w pewnie w sobotę lub niedzielę 03.05.) dopiero przysiądzie... Takiego bezstresowego mam brata
A co do słodyczy to jest jedno wytłumaczenie ; STRES Jak moja siostra pisała maturę to jej kolezanki tak przytyły przez ten okres bo cały czas jadły coś słodkiego a wszystko pezsz strach... Więc uważaj kochana by przypadkiem nie dość że przez tak duży stres zepsujesz sobie zdrówko to jeszcze figurkę
Co do cytatu to nie mam pojęcia... A to jakiś śmieszny czy poważny ma być???
Wysłany: Sro 22 Kwi, 2009 17:09
moniczka, dzieki za tyle propozycji ale jednak znalazłam odpowiedni w necie:)
mila92 napisał/a:
STRES
fakt jak sie denerwuje lub stresuje to jem i jem, mama mi teraz melisę kaze pic zebym sie uspokajała hehe;p
mila92 napisał/a:
bedę musiała trzymać podwójnie kciuki
mila92 napisał/a:
A to jakiś śmieszny czy poważny ma być???
już nie potrzebny ale dziękuje:*
Dziś dzień w którym mam nadzieję że moja dieta zacznie odnosić skutki. Byłam z mamą na zakupach w poszukiwaniu spodni na zakończenie roku. Zawsze nosiłam rozmiar 38, a dziś 38 za małe, mama daje mi 40 uwaga uwaga .....za małe!!!
Popłakałam się w przymierzalni. Moja uda są tak wielkie że w żadną spódnicę nie weszłam. Czuję się z tym okropnie dlatego postanowiłam: Jem tylko do godziny 16!!
I same owoce warzywa ryż ciemny nabiał i chude mięsa.
Kupiłam też balsam z masażerem. Chce ładnie wyglądać!! Chce się czuć dobrze ze sobą, a nie się dołować ciągle.
Proszę o wsparcie
Kochanie znam to uczucie ja juz nie raz płakałam z tego powodu..czasami wracałam bez niczego do domu... będzie ok !! teraz się wszystkie motywujemy i robimuy coś z tym do dzieła!!
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 15 Sie 2008 Posty: 829
Wysłany: Nie 26 Kwi, 2009 12:43
Nikola, witam bo jeszczebie mialysmy chyba okazji sie poznac
Nikola napisał/a:
Do matury zostało ..8 dni Ja się motywuję do diety po maturze bo teraz nie dałabym rady a nie chce sie niepotrzebnie denerwować.
oj pamietam to jakby to bylo wczoraj, tez mialam takiego stresa ze masakra, zwlaszcza ze bylam pierwszym rocznikiem ktory zdawal nowa mature to nie wiadomo bylo czego sie spodziewac
ale napewno sobie poradzisz za co trzymam mocno kciuki
a w razie jakbys miala pytania odnosnie j. polskiego to sie oferuje bo ja za rok pani polonistka bede co prawda nie nauczycielka ale cos tam sie na tych studiach dowiedzialam
Wysłany: Nie 03 Maj, 2009 19:24
buziaki444 napisał/a:
Nikola, witam bo jeszczebie mialysmy chyba okazji sie poznac
hej
buziaki444 napisał/a:
ale napewno sobie poradzisz za co trzymam mocno kciuki
nie dziekuje:))
Nawet nie wyobrazacie sobie co ja teraz przezywam.. od rana cala zestresowana chodze, puls kolo 100 mimo ze cisnienie ogolnie niskie. nic mi sie nie chce jesc (jedyny + ;p) i zaraz chyba zwymiotuje. Chciałabym zeby juz bylo jutro i zebym miala to za soba...
Wracam po maturze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum