Pomogła: 1 raz Dołączyła: 02 Lut 2011 Posty: 51 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro 02 Lut, 2011 12:48 o kobiecie na diecie :)
Na forum zarejestrowałam się dosłownie chwilkę temu i to jest mój pierwszy post - tak więc serdeczne cześć :) Dziennik zakładam, bo mam w głowie misterny plan zrzucenia ostatnich 5, no maksymalnie 7 kilogramów, a przyznaję, że ostatnio ciężko było mi się zmobilizować do przestrzegania diety. Wierzę więc, że obecność tutaj, codzienna spowiedź i wasze rady oraz wsparcie wpłyną pozytywnie na mój poziom motywacji. A chciałabym tego przecholernie :)
Planuję stosować dietę 1000 kcal, wyrzucić z jadłospisu całe śmieciowe żarcie i odżywiać się tak by pochłaniane przeze mnie kalorie były jak najbardziej wartościowe.
Dzisiejszy dzień jest wstępem do diety, ale od jutra ruszam pełną parą :)
Wysłany: Czw 03 Lut, 2011 20:06
Dziękuje bardzo za tak ciepłe powitanie! :)
No więc dzień pierwszy już za mną. Waga o poranku wskazywała 54,1 kg (jestem osobą niskiego wzrostu). Kolejne ważenie dopiero w przyszły czwartek, a nie, jak robiłam to dotąd, codziennie.
Trochę żałuję, że się tak objadłam na kolację, mogłam to bardziej równomiernie rozłożyć. Strączkowe naprawdę rzadko goszczą na moim talerzu, więc jakoś to sobie wybaczę.
Przyznaję bez bicia, że wypiłam stanowczo za mało wody, a o aktywności fizycznej to aż wstyd wspominać. Jutro się poprawię.
Wysłany: Nie 06 Lut, 2011 17:56
Weekend u mojego chłopaka zakończył się dietową katastrofą. Może nie zjadłam tyle, by utyć, ale na pewno też nie schudłam. Nie ma co o tym pisać.
Ale grunt to nie przekreślać diety z powodu jednorazowego "incydentu", tylko jutro trzeba się poprawić. A poprawię się na pewno, bo przecież chcę w końcu doprowadzić do końca kwestię mojej wagi :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum