Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 13:07 Nadszedł czas aby rozpoczać walkę!
cześc dziewczyny! na forum jestem od 2 dni ale walke rozpoczełam wczoraj hehe
wzrost - 180 cm
waga z której startuję - 79 kg
cel do którego dążę - 65 kg
czas przeznaczony na walke - nieokreslony, az zwycieżę!
moje motto - JESLI WIARA CZYNI CUDA TRZEBA WIERZYC ŻE SIĘ UDA!
1. wyeliminowanie z menu:
* fast-foodów
* ziemniaków
* makaronu
* ryzu
* pieczywa
* słodkich napoi i soków
2. słodycze dozwolone tylko w niedzielę i w bardzo małej ilości
3. spozywanie 3-4 posiłków dziennie co 3-4 godziny
4. ostatni posiłek spozywany co najmniej 3 godziny przed snem
5. codzienne ćwiczenia
6. ważenie 1 raz w tygodniu (poniedziałek)
7. każdego pierwszego dnia miesiąca zapisywanie wymiarów ciała
wymiary z 1.08.2008r.
-biust - 104 cm
-talia - 83,5 cm
-na wysokości pępka - 98 cm
-biodra - 105,5 cm
-udo w najszerszym miejscu (na górze) - 61 cm
-łydka - 39,5
karnita, witam Cię na blogach. Mam nadzieję, że będziesz do nas często zaglądać i pisać jak ci idzie dietkowanie. Bardzo podobają mi się Twoje założenia dietkowe i jeśli tylkobędziesz się ich trzymać to waga powinna pięknie spadać.
Agnieszka71 mi te kręcenie to sie tak po 10 min nudzic zaczyna ale jakos wytrwac trzeba hehe a co do owoców to staram sie cześciowo od nich odzwyczaić bo sa moja zguba... jak zaczne je jeść to sie opanowac nie moge
Anja i bardzo dobrze hehe :) mam nadzieje że będziesz tu się do mnie odzywac często :)
co do dzisiejszego dnia to hmmm moze byc tylko kurcze wyszło mi dzisiaj niecałe 500 kcl... no ale trudno ;p lepiej niecałe 500 niz 2500 hehe :-D gorzej z ćwiczeniami bo kurcze w ogóle nie miałam na nie czasu... jutro nadrobie bo dzisiaj to juz nie dam rady
Witaj karnita, jeszcze nie miałam okazji sie przywitac, co niniejszym czynię.
Co do owoców, to również mogę jesć, i jesć bo uwielbiam, szczególnie teraz sa przepyszne brzoskwinie i arbuzy.
No i dzień zaczełam w super humorku! stanełam na wage dzisiaj i ujrzałam 77,4 kg! wiem że to narazie schodzi woda ale normalnie jestem taka szczesliwa :-D aż nabrałam jeszcze większej ochoty na dietke i cwiczenia :-D :-D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum