A dzisiaj w dalszym ciągu nijak. Zmuszam się do robienia rzeczy oczywistych takich jak wstanie z łóżka do pracy. Wyglądam dzisiaj lak zombie po ledwo co przespanej nocy.
W pracy.... nie ma pracy i przekładamy rajty z jednych pudełek w inne albo wyjmujemy, oddajemy do farbowania i potem pakujemy na nowo. Głupota. Dobrze chociaż, że za tę głupotę płacą.
Jutro wizyta u okulisty bo z oczami znowu nie jest dobrze
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 8848
Wysłany: Pon 23 Sie, 2010 20:02
Anusiak napisał/a:
Jutro wizyta u okulisty bo z oczami znowu nie jest dobrze
Anusiak napisał/a:
A dzisiaj w dalszym ciągu nijak. Zmuszam się do robienia rzeczy oczywistych takich jak wstanie z łóżka do pracy. Wyglądam dzisiaj lak zombie po ledwo co przespanej nocy.
nie wiem co się dzieje, ale czuje,że cos nie tak, nie pytam ale sciskam i zostawiam
hahaha moja diagnoza, którą sama sobie postawiłam potwierdziła się. Dostałam leki i ciekawe jak to będzie. Lekarka beznadziejna, nic w zasadzie mi nie powiedziała a informacje musiałam od niej wyciągać siłą niemal. Biedactwo chyba jeszcze nie miała doczynienia z takim skomplikowanym przypadkiem jak ja.
A jutro z rańca do pracki i nie powiem żeby było mi smutno z tego powodu. Normalnie nienormalny objaw jakiś
No wiesz jak się ma tę samą przypadłość siedem razy w roku to objawy się rozpoznaje. Szkoda tylko, że leczyska są na receptę i do lekarza łazić ytrzeba
pracy.... nie ma pracy i przekładamy rajty z jednych pudełek w inne albo wyjmujemy, oddajemy do farbowania i potem pakujemy na nowo. Głupota. Dobrze chociaż, że za tę głupotę płacą.
najważniejsze że płacą
Anja napisał/a:
Anusiak, koniecznie\ musisz zmienić specjalizacje z rajstopologa na oczologa
musisz zmienić specjalizacje z rajstopologa na oczologa
Anka zabiłaś mnie tym rajstopologiem normalnie. U mnie dzisiaj dzień jest ekstra. Wyśmiałam się za wszystkie czasy normalnie.
Babom moim na dekiel waliło aż miło... no i mechanikom też a Rafał płonął rumieńcem , że hej biedaczek wpadł do nas akurat w ,momencie zagorzałej dyskusji, która z nas jest zaspokojona seksualnie a która nie i tóra jeszcze może dzieci mieć. Potem jedna wystrzeliła z pytaniem czy młody chce mieć dziecko a ten poszedł jak strzała stamtąd. Wariactwo jakieś baby opętało
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Pią 27 Sie, 2010 08:22
Anusiak, ej no co Ty się wczoraj nie odmeldowałaś co???? Chcesz po uszach dostać za to????
Ankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gdzie jesteśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśss noooooooooooooooooooooooooooooooo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum