Idę, zakładam se strój roboczy w postaci fartuszka i butów paskudnych jak diabli ale wygodnych za to i wpycham rajty w opakowania. Siedzę przy stole sześcioosobowym ale na razie są tylko trzy osoby. Siedzimy se w jednym rządku i żadna nic się nie odzywa przez co Anusiaki czerpią katusze. Wbrew pozorom należę do gatunku gaduł i dla mnie to męczarnia jest siedem godzin prawie nic nie mówić. Moje struny głosowe w zasadzie uaktywniam tylko wtedy gdy coś mi potrzeba jakiś opakowania, foliówki itp.
Z tych babek co tam pracują to ja jestem tam najmłodsza
Wczoraj miałam kontrolę towaru. Brakarka wzięła se kilka sztuk i patrzyła czy wszystko ok i czy żadnych braków nie ma.
Wieczorem też miałam kontrolę przy wyściu już. Babka przejrzała mi torbę, zajrzała pod kurtkę sweter itp.
Wszystko ok było.
Teraz się już oddalam i może wieczorkiem zajrzę dopiero
żadna nic się nie odzywa przez co Anusiaki czerpią katusze. Wbrew pozorom należę do gatunku gaduł i dla mnie to męczarnia jest siedem godzin prawie nic nie mówić. Moje struny głosowe w zasadzie uaktywniam tylko wtedy gdy coś mi potrzeba jakiś opakowania, foliówki itp.
o matko nie dziwię sie że sie meczysz hihiihihih
ja też gaduła jestem
jak tak można tyle godzin bez gadania
jenyyyyyyyyyyyyy, no nie dalabym rady nie mowic.
Kiedys pracowalam z trzeba babkami. Wszystkie w jednym momencie mialy @ i zeby na siebie nie burkac, milczaly. Dla mnie to byly koszmarne dni. Zaczelam mowic do siebie...... w koncu stwierdzily, ze tak byc nie moze i odzew jakis tam byl. Wiadomo, ze bez rewelacji......
Kochana , wierze w to, ze za pare dni, bedziesz nawijac z nimi przez pelne 7 godzin:-)
Buziaki
Anusiak, moja rada , zacznij śpiewać moze kobitki tez sie dołaczą . ...
Myśle że to wszystko sie unormuje, czasu trzeba żebyście siew zapoznały... Buziolki na weekend...
Dzisiaj dzień minął mi nadzwyczajnie szybko. Pół spędziłam na lataniu ze szmatą,, ścierą i szczotą a drugie pół na szykowaniu jedzonka w kuchni bo gości mamy. Siedzieć mi się z nimi już nie chce i najlepiej poszłabym już spać.
No to weekendzik nie byl jakis szczegolnie usmiechniety... Tulę Cię Anusiaczku i zycze spokojnej nocki... i niech poniedzialek zacznie Ci się nad wyraz milo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum