Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1710 Skąd: Wrocław
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 10:16
To tak:
Anusiak zgaduje się z Anją, przyjeżdzają do Wrocka i razem nawiedzamy Mazię Kto jest za? Mazi pomożemy w pracce chociaż ja to tylko mogę sprzątać bo baby mogłyby awanturę wszcząć jakbym coś im tam pokombinowała na buźkach
Niepokój w sercu nadal mam i gniecie mnie niemożliwie. Obdzwoniłam całą rodzinkę i wszystko u nich w porządku ale bardzo się martwię o moją przyjaciółę, która przebywa w szpitalu. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że w ogóle się nie odzywa.
Teraz pod wieczór koleżanka (ta co tylko na koputer przychodzi) wyciągnęła mnie na spacer i przy okazji porobiłyśmy trochę zdjęc.- głównie mnie bo mam bardzo mało.
Dietkowo dzisiaj było tak sobie ale nie napiszę co zjadłam bo nie pamiętam.
Zdenerwowałam się ponad to na moją mamę bo bez mojej wiedzi i zgody dała numer jakiemuś gościowi i teraz ten wypisuje do mnie. Cholewcia mamy już XXI wiek i już dawno rodzice przestali wybieraż mężów swoim córkom. Czyżby moda wraca .
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7205
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 20:20
a może to ON chciał Twój numer i mama mu dała z litości ( nad nim oczywiście ) ,bo piszczał , nie denerwuj się kochana ,może ona chciała dobrze,ale fakt faktem nie powinna , Anusiak nie kracz ,widocznie wszystko jest dobrze ,i nie wywołuj tego wilka ,a ze spacerku zdjęcia powklejaj ,bom ciekawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum