Hej Ludziska!
Nie piszę bo w sumie nie mam co u mnie nawet dietkowo chociaż waga narazie nie spada Pagoda narazie ładna więc nie ma co narzekać buziakuje wszystkich
18.08.2011
dzisiaj także wpadam na chwilkę sie odmeldować ale mam dobrą wiadomość
Wczoraj narzekałam na brak spadającej wagi a dziś zgłaszam, że waga znowu ubyła o kolejne kilo i wynosi 98
jejku jak pięknie wygląda waga dwucyfrowa
a tak wogóle to ubyło ze mnie 15 kilogramów ładnie co nie?
Moniko, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę dwucyfrowego wyniku. Myślę że bardzo, bardzo znaczne postępy robisz, tak trzymaj . Moja walka dopiero zaczyna się jak by na nowo ale czas pokaże co i jak. Póki co hurrra optymizm.
Krzysiu mnie się udało to i tobie się uda jestem tego pewna zobaczysz potrzeba tylko wytrwałości i cierpliwości.
No cóż ładnie ci szło, byłeś już blisko no ale co zrobić stało sie i już. Zaczynasz od nowa. Pamietaj to tylko kilogramy, waga znów spadnie. Ważne żebyś się nie poddawał i zawsze był uśmiechniętym, pogodnym facetem. Nie powinno się patrzyć na człowieka jaki jest na zewnątrz lecz trzeba zaglądać znacznie głębiej do serca. A ty Krzysiu masz wielkie i dobre serduszko. Wogóle dobra z ciebie chłopina
A u mnie znowu waga stoi. Dzisiaj dietkowo chociaż szczerze mówiąc jak tak sobie siedzę to przekąsiłabym coś teraz e nie może jednak nie jakoś wytrzymam... mam taką nadzieję buziakuje wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum