Pomogła: 7 razy Dołączyła: 14 Kwi 2008 Posty: 2101
Wysłany: Sro 04 Lut, 2009 16:24
MisieK napisał/a:
Co myslicie o tym ? Co zmienic? ?:)
WARZYWA wołają" Misiek zjedz nas"
Ćwiczenia Do Miśka "kiedy się umówimy"
Misiek jak się już umówisz z ćwiczeniami i skonsumujesz warzywa wszystko będzie ok.
Trzymam
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2008 Posty: 5166
Wysłany: Sro 04 Lut, 2009 16:34
w Twoim wieku to żadnych warzywek ani owocków nie trzeba unikać
do mięska np. surówka z kapusty kiszonej z marchewka i jabłkiem
albo z pory ,marchewki jabłka,kropelki cytryny moga byc buraczki może byc marchewka surowa potarta albo z rosołku warzywka może być kalafior albo brokuły albo kapustka gotowana biała albo kiszona no w ten deseń
o rany to ten deseń mi nie przypada do gustu kompletnie nic:D
lubie tylko panierowanego kalafiora, kiszone/konserwowe/kwaszone ogórki papryke i kukurydzę iiiii i chyba nic wiecej :(((
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2008 Posty: 5166
Wysłany: Sro 04 Lut, 2009 16:47
kalafior nie moze byc panierowany bo tuczacy a surówki czas zacząć lubić dam Ci przepisy 2 wypróbuj a później mów że niedobre ok?
1.Kiszona kapusta tak 30dkg -poszatkować troche bo za długa do tego potrzec 1 marchewke na najdrobniejszych oczkach tarki troszke cebuli w kosteczke drobniutką do tego 1 jabłko potrzeć na tych wiekszych oczkach dołożyc łyżeczke oliwy z oliwek szczypta cukru nie mylić z jakąś łyżeczką tylko dosłownie szczypta cukru zamieszać wstawić na 10 min do lodówki wyjąć i pożrec z mięskiem
2) kawałek pory pokroić i poszatkować nozykiem do tego na grubszej tarce 1 marchewka 1 jabłko troszke cytryny oliwa z oliwek łyżeczka octu balsamicznego zamieszać palce lizać
Pomogła: 4 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Sie 2008 Posty: 2619 Skąd: daleko od domu
Wysłany: Sob 07 Lut, 2009 10:28
Witaj Misiek i powodzenia
Acha- i tak ode mnie- monotonia to ostatnia rzecz na ktora mozna sobie przy diecie pozwolic...urozmaicaj jak sie da, sprobuj sie przekonac do warzyw i owocow za ktorymi nie przepadasz i takich, ktorych nigdy nie probowales
Chrom pomaga bardzo - jak regularnie uzupełniasz chrom, to nie chce Ci się jeść SŁODYCZY Ja osobiście wcinam chrom z L-karnityną, bo ta druga wspomaga odchudzanie - dla mnie bomba Tomsa ma racje w stu procentach - baw się dietką, urozmaicaj ją - na forum jest mnóstwo świetnych przepisów I jeszcze oczywiście ćwiczonka Masz jakieś ulubione?
Poza tym Misiek - w przeciwieństwie do Tantala Ty masz owocki, warzywa i wszelkie napoje w zasięgu ręki więc zajadaj i chudnij Do dzieła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum