Na dobranoc zakładam tu swój wątek. Mam do gruntownej zmiany nie tylko dietę, ale ogólnie tryb życia, a do zrzucenia 5-6 kilo oraz centymetry na ramionach, brzuchu, udach..
Jestem notorycznie zmęczona, senna, kawa mnie już nie rozbudza tak jak powinna, prawie się nie ruszam, psuję wzrok od komputera i książek i zupełnie nie zwracam uwagi na to co jem.
No i palę - własnie zresztą idę na papieroska przed snem.
Z osiągnięć dnia: Byłam z psem na 30 min. spacerze, a kilkanaście minut temu zrobiłam 8 min. ABS arms i czuję przyjemne zmęczenie w rękach (oczywiście nigdy nie ćwiczyłam swoich kiełbasek, pomijając pływanie 10 lat temu w podstawówce, dlatego nie wiem jak zdołam jutro łyżkę podnieść:).
Dzięki Anusiak :* Właśnie też już znalazłam na brzuch:P I postanowiłam że rzucam 6 weidera i przerzucam się na te ABS Ciekawsze i na większą partię mięśni działaja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum