Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 03 Lis 2007 Posty: 3408 Skąd: woj. dolnośląskie
Wysłany: Pon 21 Sty, 2008 11:30 Mazia i jej cel !
Jestem na forum od listopada i mam za sobą utracone 3 kg, ale przede mna jeszcze 12kg, Postanowiłam zapisywać co jem bo sama przed sobą będe sie kontrolowała.
Postanowienia które juz 2 miesiące utrzymuje to:
nie jem chleba
nie jem słodyczy
jem tylko do 18
dużo ćwicze
mięsko tylko gotowane i z surówkami
musli z jogurtem naturalnum
duzo wody mineralnej
herbata zielona
Idzie mi dobrze i mam silna wole , musze schudnąć do wiosny choć 6 kg.
Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 03 Lis 2007 Posty: 3408 Skąd: woj. dolnośląskie
Wysłany: Pon 21 Sty, 2008 19:55
dziś zjadłam:
kawa czarna bc
2 kromki pieczywka chrupkiego z serkiem
herbata zielona
w pracy musli z jogurtem
warzywka gotowane
herbata czerwona
mały śledzik( taką miałam ochote)
woda, woda, woda
Pomogła: 11 razy Wiek: 30 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 9210 Skąd: Jarocin
Wysłany: Wto 22 Sty, 2008 09:16
Mazia, no ty małpiszonku jeden za mało zjadłaś No troszkę więcej proszę mi dzisiaj zjeść,bo jak pójdziesz ulicą to się przewrócisz a co gorsza nie będziesz miała siły siedzieć przy kompie i popisać z nami
Wysłany: Wto 22 Sty, 2008 10:57
Anja 62 kg mojego ciała miałoby się przewrócić Wczoraj nie czułam ze mało zjadłam , no ale faktycznie coś dorzuce, ja musze jeśc czesto a mało a wiec dziś kawa
2 kromki pieczywka z białym serem i pomidorkiem
herbata zielona
ryż z dżemem
jogurt a potem w pracy
herbata czerwona i jeszcze nie wiem co ale na pewno coś bo nie
chce aby na noc głód mnie dopadł
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7205
Wysłany: Wto 22 Sty, 2008 12:06
w/g mnie może być,są węglowodany ,białka nie z mięska,a z nabiału,owoc,i jeszcze coś zje w pracy ,może jakieś mięsko czy sałatkę,bo warzywka by ew.były wskazane,może byc ogólnie moim zdaniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum